Kalender
Karriere
Nablamedia
Nabladet
Skråttcast
Styremøtereferater
Bildealbum
Spill
Nyheter
Joulekalender 2024
Om Nabla
Generelt om Nabla
Undergrupper
NablaWiki
Tillitsvalgte
For nye studenter
Kontakt og varsling
Kontakt oss
Varsling
Diverse
Nablashop
Bokskap
Utveksling
Nablabanken
Rombooking
For bedrifter
Søk
Registrer deg
Logg inn
Logg inn
Maxwells Mjød
er et braggot brygget på hedensk honning og belgisk bayermalt for å kunstferdig kreere en hullsalig honningsødme og en tørr, mineral konsentrasjon med fornem finesse og alkoholvarme. Med Maxwells drevne demon som mikrobiologisk merkesmann, har kulturgjæren blitt formådd forbi det eklatant ekstreme for å utpreget utvikle en paradoksalt pirrende, symfonisk syrebalanse med en intens, frodig fruktighet. Dette mjødet er en eterisk etterfølger av det bevingede brygget fra 2015, og kan enten konsumeres kjellertemperert eller lik limoncello dratt doggfrisk fra fryseren.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her:
https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse
.