header

Søker dyktig utvikler

Vi leter etter Norges dyktigste utviklere til å være med å utvikle fremtidens matbutikk og verdens beste handleopplevelse.

Kolonial.no er Nordens raskest voksende dagligvareselskap på nett og kanskje Norges mest spennende tech-startup. Vår kraftige egenutviklede plattform gjør hverdagen lettere for tusenvis av kunder og disrupter et marked som er større enn markedet for salg av musikk internasjonalt.

Som utvikler hos oss blir du del av et ambisiøst teknologiteam og vil ha stor innflytelse over hva en digital handleopplevelse kan bety i 2017 og årene fremover.

Vi ser etter deg som:

  • Er god til å bryte ned komplekse problemstillinger og løse disse med teknologi
  • Er mer enn gjennomsnittlig opptatt av ryddig kode
  • Har erfaring fra webutvikling, og gjerne med stacken vår: Python, Django, PostgreSQL, HTML/CSS/JS
  • Er selvdrevet og tar eierskap til oppgaver fra A til Å
  • Har relevant utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Snakker flytende norsk og engelsk

Arbeidsoppgaver:

Vi ser etter dyktige utviklere til to av våre teknologiteam:

Produkt- og kundeopplevelse
Vi har bare ett mål og det er å tilby kundene våre en fantastisk handleopplevelse. Som utvikler i vårt frontend-team vil du jobbe med varierte og spennende oppgaver:
* Utvikle brukervennlige grensesnitt og nye funksjoner som gjør det raskt, friksjonsfritt og til og med litt deilig å finne og kjøpe varer.
* Inspirere, tilby kunnskap, engasjere og skape vane på måter ingen har gjort det innen netthandel tidligere.
* Skreddersy opplevelsen vår til hver enkelt, med gode, personaliserte anbefalinger, og lage kraftige løsninger for søk og filtrering som gjør det enkelt å finne raskt frem blant tusenvis av varer.
* Jobbe med innovative nye funksjoner som gjør butikkturen mer overflødig og butikken vår enda mer friksjonsfri på måter vi ikke har tenkt på enda.

Backend og logistikk
I vårt backend- og logistikk-team vil du utvikle kraftige og brukervennlige systemer for lager, logistikk og distribusjon. Verktøyene du lager gjør det mulig å skalere vår effektive logistikk til enda flere fornøyde kunder, og du vil jobbe med mange utfordrende oppgaver:
* Utvikle verktøy for å planlegge og gjennomføre effektive og presise leveringer av tusenvis av bestillinger i et stort geografisk område.
* Lage gode tekniske løsninger for å bestille, motta og plukke varer til tusenvis av kunder raskt og feilfritt.
* Analysere og bruke data til å optimalisere flyt av varer og mennesker, så alle bestillinger kommer frem til kundene med topp kvalitet og til riktig tid.

Arbeidstid og -sted:

Heltidsstilling på vårt hyggelige hovedkontor i Nydalen i Oslo.

Høres dette ut som deg, eller noen du kjenner?

Søk her!

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta