Tester - Itera ser etter nyutdannede studenter til høsten 2018!

Test, hva er egentlig det? Gjennom studietiden har du kanskje ikke vært så mye borti fagområdet test, men vi i Itera er dyktige på dette området og har lyst til å ansette deg som synes det er gøy å leke detektiv, er litt sånn perfeksjonist, liker at ting gjør som de skal og som lever for å leverere høy kvalitet.

Fagområdet test er noe som de siste 10 årene har vokst frem i Norge med høy fart og vi er fortsatt på vei oppover. Vi ser derfor etter engasjerte og fremoverlente studenter som vil være med på denne reisen med Itera. Vi er et fagmiljø bestående av dyktige, engasjerte og stolte testledere som ønsker å lære og utfordre faget test. Ustabile eller usikre it-løsninger kan bety dårlige brukeropplevelser, omdømmeskader, økte kostnader og kundeflukt. Eksemplene i mediene er mange og nærmest daglige. Å teste IT-løsninger betyr at man oppnår økt forutsigbarhet, redusert risiko og høyere kvalitet i it-prosjektet.

Itera søker nå studenter som nyutdannede testere med ambisjoner om å bli testledere på vårt kontor i Oslo. Vi leverer test-tjenester på IT-utviklingsprosjekter hos mellomstore og store bedrifter i Oslo-området, og du vil få en utfordrende og spennende arbeidshverdag både i kunders eksisterende miljøer og våre egne "Test as a Service"-leveranser. Du vil ha store muligheter for egenutvikling innen test og testledelser, men siden Itera er ett teknologi og kommunikasjonsselskap med mange flinke folk innen mange forskjellige fagfelt, vil du også få innspill fra andre fagområder som workshop i Design Sprint med UX og kodekvelder med Teknologi.

Vi ser etter deg som er i ferd med å ferdigstille utdannelsen, og som:
* har gode akademiske resultater
* er engasjert, og har faglig interesse for og kompetanse innen test
* er fremoverlent og utadvent
* har evne til å samarbeide i team, motivere og inspirere andre
* har evne til å formidle komplekse ideer gjennom god kommunikasjon
* ønsker å utvikle deg i et aktivt fagmiljø
* setter pris på kvalitet og godt håndverk
* har interesse for IT og samfunn
* har gode norsk- og engelskkunnskaper

Hos Itera vil du:
* få mulighet til å utvikle deg innen test
* få grundig oppfølging i starten av din karriere
* bruke allokert tid på fagutvikling i form av fagdager, konferanser, kurs og interne fagprosjekter
* kunne delta på flere sosiale sammenkomster gjennom året: løping og sportslag, Kick-Off, sommerfest, julebord hvor 177 av 200 ansatte melder seg på, avdelingsfester m.m.

Itera har som mål å bli Norges beste arbeidsplass for vår bransje. Ønsker du å være med på reisen? Send oss en søknad!
Link til søknadskjema finner du her. Last opp søknadsbrev, CV og karakterutskrifter. Det er også mulig å koble profilen sin opp mot LinkedIn.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

NB! Søknadsfrist er ikke satt da søknader vurderes fortløpende.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta