header

StatSoft Norway AS søker Data Scientist / Machine Learning Specialist

StatSoft Norway AS holder til i Sandvika og leverer machine learning løsninger til næringslivet. Vi hjelper våre kunder å bruke tilgjengelige data for å forbedre og optimalisere viktige beslutningsprosesser. Vi forhandler også analyseprogramvare fra TIBCO® deriblant Statistica, Spotfire og Data Virtualization.

Vi søker nå etter nye medarbeidere med ekspertise innen anvendt matematikk og machine learning. Ansvarsområder vil være å tilrettelegge data for analyse, bygge, teste, validere og implementere prediktive modeller for våre kunder. Vi ser etter kandidater som er i ferd med å ferdigstille et 5-årig studium innen industriell matematikk (sivilingeniør/ master) med gode karakterer og som er gode i programmering (Phyton og R). Du må også være flinkt til å visualisere data.

Av personlige egenskaper verdsetter vi at du er samvittighetsfull, har gode muntlige og skriftlige fremstillings-evner på norsk og engelsk, er kundeorientert og arbeidsvillig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gir frihet under ansvar. En stor fordel med å jobbe for oss er at man bygger opp en unik erfaring i å bruke prediktiv analyse og machine learning i praksis for en rekke kunder innen flere bransjer.

Statsoft Norway AS har levert løsninger innen prediktive analyse og machine learning siden 2006, og er blant de i Norge med absolutt mest erfaring på området. I tillegg så er selskapet nasjonal eneleverandør av TIBCOs analytiske software.

Kontaktperson ved spørsmål om stillingen er Knut Opdal, tlf. 92224181. Søknader vil bli vurdert fortløpende og det settes derfor ikke noen søknadsfrist. Søknader kan sendes til: rekruttering@preciseprediction.com

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta