header

Vil du utfordres på arrangementet voyage@deloitte?

Er du engasjert, ambisiøs og klar for en utfordring? Bli med på en reise med oss hvor du vil få både faglige og personlige utfordringer. Her vil du bli kjent med nye mennesker og få bedre kjennskap til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere.

Når: 14.-16. Juni 2018

Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo, samt på Christian Radich

Hvem: For deg som studerer økonomi, ingeniørfag eller teknologi på 3. eller 4. kull, eller er jusstudent på 3. eller 4. avdeling.

Hva er voyage@deloitte?

Arrangementet foregår fra torsdag til lørdag. Her vil det være faglige utfordringer med kurs og case på torsdag i tverrfaglige team med andre studenter, veiledet av dyktige ledere i Deloitte. Caset inneholder reelle problemstillinger du vil kunne møte når du jobber i Deloitte. Løsningen på caset skal presenteres for et dommerpanel, som gir tilbakemelding på innhold, struktur og fremføring – en unik mulighet til å sette kunnskap fra skolen i praksis, samtidig som du får øvd deg til potensielle caseintervjuer i fremtiden.

Etter denne delen er avsluttet, mønstrer vi på båten Christian Radich. Her venter teamarbeid, god stemning og nye venner fra andre skoler og ansatte i Deloitte. Arrangementet avsluttes lørdag ettermiddag.

Vil du være med på reisen?

Send oss din søknad i dag ved å benytte deg av vårt elektroniske søknadskjema. For å bli vurdert må CV, relevante attester, vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse lastes opp som vedlegg til søknaden.

Siste frist for å søke er 06.april kl. 12:00!

Mer informasjon/ send inn din søknad her.

Om Deloitte

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta