header

[Utløpt] PwC Tech Explore

I PwC knytter vi teknologi, analyse og forretning sammen for å styrke beslutningsgrunnlaget og øke automatiseringsgraden hos våre kunder. Men hva betyr egentlig det? Få dager er like når man jobber som konsulent og det kan være vanskelig å forklare hva vi egentlig gjør. På Tech Explore vil vi vise deg hvordan vi i PwC jobber med teknologi og hva det å være konsulent betyr for oss.

Er det én ting vi konsulenter vet, så er det at å svare «jeg jobber som konsulent» til personen ved siden av i et middagsselskap kun fører til flere spørsmål.

På Tech Explore vil vi i PwC vise deg hvordan vi jobber med teknologi og hvordan vi sikrer at teknologi henger sammen med strategiske målsettinger og forretningsutvikling i ulike virksomheter.

I PwC knytter vi teknologi, analyse og forretning sammen for å styrke beslutningsgrunnlaget og øke automatiseringsgraden hos våre kunder. Vi jobber med komplekse problemstillinger som innebærer store utfordringer, men også store muligheter for våre kunder. Vår tilnærming er bruk av faktabasert og analytisk innsikt for å sikre kundene varig verdi. For å oppnå dette er det svært viktig for oss å jobbe sammen med kundene, og forstå deres situasjon.

PwC Tech Explore er et heldagsarrangement ved vårt hovedkontor i Oslo hvor du får være konsulent for en dag. Sammen med dyktige prosjektledere fra PwC vil du gjennom faglige diskusjoner få innsikt i hvordan vi jobber med teknologi for å skape varig verdi hos våre kunder. I løpet av dagen vil du få innsikt i hvilke prosjekter og problemstillinger vi jobber med og bli godt kjent med våre ansatte på alle stillingsnivå - fra nyutdannet til partner. Arrangementet avsluttes med en hyggelig middag på en restaurant i Oslo.

Ved å delta på Tech Explore vil du få innsikt i:

  • Problemstillinger og fagområder vi arbeider med
  • Hvordan vi bruker teknologi for å løse kundenes utfordringer
  • Hvordan din fagkunnskap og dine egenskaper er relevante for oss
  • Eksempler på teknologi vi jobber med i våre prosjekter
  • Eksempler på kundecase vi jobber med akkurat nå

Vi søker deg som er student og har følgende kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Studerer til bachelor- eller mastergrad (2., 3. eller 4.kull) med en interesse for grensesjiktet mellom teknologi og forretning
  • Kan vise til gode akademiske resultater
  • Er interessert i å finne ut mer om PwC

Arrangementet avholdes ved våre kontorer i Oslo 18. september 2018 og du kan søke ved å laste opp CV, karakterutskrifter og en kortfattet søknadstekst om hvorfor du ønsker å delta.

Ved spørsmål ta kontakt med Ida Antonsen, ida.antonsen@pwc.com, tlf 91 77 91 99.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta