LEARNLINK SØKER DATA SCIENCE (PRODUKTANALYSE) INTERNS

Ønsker du å være en del av et spennende gründermiljø, jobbe i en norsk teknologi-startup og sette ditt eget preg på fremtidens undervisning? Vi ser etter to data science (produktanalyse) interns!

Hvem er vi?

Learnlink er en skalerbar og kostnadseffektiv læringsplattform for én-til-én-undervisning (tenk Airbnb for leksehjelp). Ved å sette elever som trenger hjelp i kontakt med kvalitetssikrede toppstudenter, tilbyr vi studentene engasjerende deltidsjobb og elevene økt motivasjon og mestring i skolehverdagen.

Målet vårt er å gjøre privatundervisning tilgjengelig for alle ved automatisering og minimering av administrasjonskostnader og utvikling av nye teknologiske tjenester som Leksechat, nettundervisning, og innovative webinar løsninger. Til nå har vi hjulpet over 300 elever og har over 1000 privatlærere. Les mer på www.learnlink.no/om-oss

Hva vi tilbyr deg:

  • Opplæring innen dataanalyse: Hvordan bruke store datasett til å lage verdifulle statistiske modeller, visualiseringer, og eksperimenter for umiddelbar anvendelse

  • Muligheten til å ha stor påvirkning på produktet og retningen av selskapet

  • Stort nettverk ved å sitte med oss på StartUpLab i Oslo sammen med over 80 av norges ledende teknologi startups

  • Erfaring og attest for å gjøre det mye lettere å få relevant sommerjobb og jobb senere

Hva vi ser etter:

  • Interesse og ferdigheter innen matte, programmering, og statistikk.

  • Deg som har muligheten til å jobbe 5 eller flere uker i sommer. Du vil få muligheten til å bestemme din egen arbeidsdag veldig fritt. Du vil også få muligheten til å jobbe fra hjemme/hytta hvis det skulle være ønskelig noen dager.

Stillingen er ulønnet, men kan føre til fast lønnet deltidsjobb samtidig med studiene.

Hvis du er interessert, send epost til af@learnlink.no innen 15. april.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta