Data Scientist/Machine Learning Specialist

Percise Prediction søker nå etter en ny medarbeider med ekspertise innen anvendt matematikk og maskinlæring. Ansvarsområder vil være å tilrettelegge data for analyse, bygge, teste, validere og implementere prediktive modeller for våre kunder.

Precise Prediction holder til på Kjørbokollen i Sandvika og leverer maskinlærings- og programvareløsninger til næringslivet. Vi hjelper våre kunder med å bruke tilgjengelige data til å forbedre og optimalisere viktige beslutningsprosesser. Vi er forhandler av analyseprogramvare fra TIBCO®, deriblant Statistica, Spotfire og Data Virtualization. Av personlige egenskaper verdsetter vi at du er samvittighetsfull, har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner, er kundeorientert og arbeidsvillig. Du må også være flinkt til å visualisere data.

Precise Prediction har gjennom sitt heleide datterselskap Statsoft Norway AS levert løsninger innen prediktive analyse og maskinlæring siden 2006, og er blant de i Norge med absolutt mest erfaring på området. I tillegg så er selskapet nasjonal eneleverandør av TIBCOs analytiske software.

5.klasse innen industriell matematikk er invitert til en bedriftspresentasjon med bedriften den 15.mai, som er en gyllen mulighet til å få kontakt med bedriften dersom stillingen virker interessant.

Kontaktperson ved spørsmål om stillingen, eller påmelding til arrangementet, er Knut Opdal, tlf. 92224181.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta