Studentassistent, Fysikkløypen 2018

Fysikkløypa er et tilbud til elever på 6. trinn, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve fysikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver. Arbeidsoppgaven går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på 6?7 elever innenfor forskjellige emner innen luft, vann, lys, magnetisme, lyd og elektrisitet. Oppgavene er fordelt på flere poster som er plassert på forskjellige rom og laboratorier på Gløshaugen.

Fysikkløypa arrangeres 16 dager: fredag 21.september og hele uke 39 (24.?28.sept), uke 40 (1.?5.okt) og uke 45 (5.?9.nov). Løypa arrangeres innenfor tidsrommet 10:00 til 14:00 hver dag. Studentassistenten deltar alle dagene (Det blir satt opp to reserver hver dag).

I tillegg arrangeres det studentkurs (opplæring) mandag 17.september klokken 12:00 til 16:00. Der vil vi gjennomgå alle oppgaver og poster i løypa.

Torsdag 20.september arrangerer vi lærerkurs fra klokken 12:00 til 16:00. Der får lærerne jobbe seg gjennom Fysikkløypa med veiledning fra studentassistentene. Stillingen er lønnet i lønnstrinn 20. Studentassistenter som har fullført kurset «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr.22. Alle studentassistenter blir lønnet for 75 timer med forbehold om arrangert lærerkurs og daglig oppmøte.

For mer informasjon om Fysikkløypa, se hjemmesiden: https://www.ntnu.no/skolelab/realfagloypene

Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no Skriv en kortfattet søknad der du får med navn, studieretning, kontaktinformasjon (epost, adresse og telefonnummer) og ev. relevant erfaring.

Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene, spesifiser dette i søknaden! Søkere som er tilgjengelige hele perioden blir prioritert.

Søknadsfrist: 1.september 2018

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta