SUMMER INTERNSHIP

«Summer Internship 2019 – Bli med å skape det nye Norge!

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? Seks uker av sommeren 2019 har du mulighet til å komme tett på bedriftskulturen vår og rett og slett, få en utforglemmelig sommer! Vi har mange forskjellige prosjekter gjennom sommeren, og har behov for mange ulike roller – alt fra utviklere og tallknusere til strateger og markedsførere.

I team med andre studenter og med god hjelp fra veiledere og prosjektledere, vil det være virkelighet fra første stund. Prosjektene våre har et fokus på hvilken verdi de gir for samfunnet, gjerne koblet opp mot FNs bærekraftsmål. Tidligere sommerstudenter har blant annet bidratt til å redusere plastbruk på skip, samarbeidet med Telenor og Bærum kommune og sett på hvordan Bærum kommune skal bli mer miljøvennlige i fremtiden, og ved hjelp av teknologi bidratt til å hjelpe flyktninger med å bedre integrere seg i samfunnet.

Et summer internship hos oss kick-starter din karriere og gir deg muligheten til å få unik arbeidserfaring før du er ferdig med studiene. Du vil jobbe i et innovativt miljø, lære mye nytt, og få innsikt i livet som konsulent. Arbeidsoppgavene er avhengige av prosjektene og din kompetanse, men kan være alt fra å teste nye softwareløsninger, utvikle en ny app, analysere data og bidra med innsikt i ulike prosjekter, til prosessanalyser, lage forretningsplaner og nye strategier.

Selv om du bruker sommeren på å jobbe, betyr ikke dette at du ikke skal ha det gøy og nyte sommermånedene når de først er her. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i løpet av sommeren. Tidligere år har vi hatt kick-off middag ved start, grilling og volleyball etter jobb, vært på Megazone og RIB og båttur i Oslofjorden. Dette varierer noe fra år til år, men det viktigste er at du har det gøy mens du jobber og er intern hos oss!

Se hvordan sommeren var for et av våre prosjekter i 2018: https://app.frame.io/presentations/ea716e5b-44df-4751-932c-fecd987bcb28

Merk: Vi har fortløpende opptak til caseintervjuer, og vil blant annet være tilstede på KarriereDagene 2018 for å intervjue søkere vi har fått inn før arrangementet.»

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta