GRADUATE I ACCENTURE

FÅ EN KNALLSTART PÅ DIN KARRIERE!

Som graduate hos oss kastes du rett inn i konsulentlivet. Det er en bratt læringskurve som fortsetter der studiene slapp; men med full støtte av kollegaer og ledere vil du raskt utvikle deg og din kompetanse til å bli en av våre eksperter. Du vil være på team med andre graduates og erfarne konsulenter, og jobbe på ulike prosjekter med mange spennende problemstillinger. Uansett hvilket område du jobber innen, vil du utfordre deg selv og utvide horisonten hver eneste dag

BRENNER DU FOR Å UTVIKLE? Som Utvikler hos Accenture blir du raskt involvert i noen av Norges mest spennende og meningsfylte IT prosjekter. Vi jobber bl.a. med foreldrepenger hos NAV, Kjernejournal for HelseNorge, Autosys hos Statens Vegvesen, Altinn, DNB og Telenor. Her leverer vi innovative løsninger og bruker de nyeste og mest avanserte teknologiene på markedet. Våre Utviklere jobber med Java, Frontend, DevOps, kunstig intelligens, teknisk arkitektur, smidig prosjektutvikling, gamification og mye mer.

TECHNOLOGY CONSULTING bygger broer mellom forretning og teknologi. Det er et stort og sammenhengende område, der forretningsfolk og teknologer med ulik kompetanse går sammen for å lage nye løsninger. Vi leverer skalerbare, virksomhetskritiske ende-til-ende-løsninger og dekker et bredt spekter kunnskap fra ledelse og analyse, til UX-design, informasjonssikkerhet og programmering. Med konsulenter i alle stadier av prosessen, fra strategi og rådgivning, til programvareutvikling og infrastruktur, jobber vi ofte på langsiktige og komplekse prosjekter.

MANAGEMENT CONSULTING jobber med mange ulike problemstillinger. Vi utvikler innovative løsninger, gir råd og analyserer hvordan ulike organisasjoner i forskjellige bransjer kan øke sin prestasjonsevne. Dette kan være alt fra hvordan bedrifter organiserer sine interne og eksterne prosesser, til å identifisere forretningsmuligheter og utvikle nye strategier. Vi gjennomfører også endel undersøkelser, som for eksempel hvordan eksisterende bransjer kan endres av nye aktører og teknologi, eller hvordan solkraft kan utnyttes i Norge.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta