header

DanskeBank - Kvantitativ Analytiker

Har du en M.Sc, eller P.hD. i matematikk/matematisk finans, statistikk, aktuarfag eller tilsvarende? Er du også veldig god til å programmere i for eksempel MATLAB. Da er du kanskje vår nye kvantitative analytiker!

Har du en M.Sc, eller P.hD. i matematikk/matematisk finans, statistikk, aktuarfag eller tilsvarende? Er du også veldig god til å programmere i for eksempel MATLAB. Da er du kanskje vår nye kvantitative analytiker!

Danske Bank ser etter en ambisiøs kvantitativ analytiker for å styrke vårt Client Advisory team. Gruppen består av 25 personer i Norden, hvorav 5 sitter i Oslo. Vi rådgir de største bedriftene, forsikringsselskapene og bankene i Norden rundt finansiell risikostyring. Client Advisory er samlokalisert med bankens megleroperasjon for valuta- og rentederivater og obligasjoner.

Som kvantitativ analytiker vil du bruke dine sterke problemløsningsegenskaper til å analysere, modellere og simulere foretakenes og forsikringsselskapenes risikobilde nå og i fremtiden. Modellering av finansielle tidsserier står sentralt i arbeidet. Du vil benytte og videreutvikle dagens modellrammeverk.

Rollen krever at du har høyere utdannelse innenfor en kvantitativ fagretning. Du har i tillegg inngående programmeringskompetanse og behersker språk som for eksempel MATLAB, C++ eller Python meget godt. Du har gode karakterer fra studiene og liker å prestere på et høyt nivå. Det er fordel, men ikke en forutsetning, at du kjenner til finansielle derivater.

Stillingen fordrer gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

Vi tilbyr

Du vil få store faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter i et dynamisk miljø. Arbeidssted er Oslo, men du vil også arbeide på prosjekter på tvers av Norden.

Interessert?

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med leder for det norske Client Advisory teamet, Joachim Wernersen på +47 920 48 440.

Send søknad og CV senest 21.09.2018.

Om arbeidsgiveren

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale røtter og med broer til resten av verden. I over 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å realisere sine ambisjoner. Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi også livsforsikring og pensjon, boliglån, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta