header

Internship hos nyoppstartet private equity fond

Equip Capital ble etablert i august 2018 av et team på fem hvor alle har lang erfaring fra private equity. Selskapet ledes av Sverre Flåskjer og vi bygger nå et nytt, ledende kapitalforvaltningsmiljø i Norge

For sterkt motiverte kandidater med en interesse for finans og investeringer kan vi tilby en unik mulighet til å være med å bygge opp et nytt private equity fond sammen med et av Norges mest erfarne team.

Vi tilbyr internship både for høsten 2018 og våren 2019. Arbeidsoppgavene vil være varierte, med fokus på research og analyse av potensielle investeringsmuligheter.

Dette er en unik mulighet for en analytisk og proaktiv lagspiller. I tillegg bør du være interessert i å lære om investeringer og aktivt eierskap.

Send oss en kortfattet søknad (maks 1 side) om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, samt CV og karakterutskrifter fra universitet og videregående skole. Søknaden sendes til rekruttering@equip.no. Kvinner oppfordres til å søke og vi vurderer søknader fortløpende.

Om Equip Capital AS

Equip Capital ble etablert i august 2018 av et team på fem hvor alle har lang erfaring fra private equity. Selskapet ledes av Sverre Flåskjer og vi bygger nå et nytt, ledende kapitalforvaltningsmiljø i Norge. For sterkt motiverte kandidater med en interesse for finans og investeringer kan vi tilby en unik mulighet til å være med å bygge opp et nytt private equity fond sammen med et av Norges mest erfarne team.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta