Sommerjobb som utvikler (Oslo)

Vi søker engasjerte utviklere som er vil være med på å bygge fremtidens energiselskap sommeren 2019.

Otovo er Europas mest spennende startup innenfor solenergi. Vi gjør det enkelt for alle å kjøpe solceller. Vår teknologi knytter kunder og installatører sammen i en sømløs kundereise. Dette klarer vi med med avansert bruk av kart- og satellittdata, gode løsninger for kjøp på web og mobil, førsteklasses interne løsninger og en egen plattform for installatører.

Otovo er allerede på plass i Norge og Sverige. Sommeren 2019 er vi i gang med å lansere i enda et nytt land. Det blir en svært spennende prosess som du kan ta del i.

Du er engasjert student som er ferdig med mastergrad i 2020 eller 2021. Du har kanskje litt erfaring med Python/Django, React eller React Native.

Hos oss vil du få god oppfølging, mye ansvar og spennende oppgaver. Du kommer til å jobbe med ting som er viktige for Otovo. Sommerprosjektet i 2018 utviklet en helt sentral komponent som benyttes av interne brukere hundrevis av ganger hver uke.

Du kommer til å jobbe sammen med supre kollegaer midt i sentrum av Oslo. Vi kan garantere god stemning i tillegg til lunsjbading, grillings og mye annen moro

Gira? Send en enkel søknad til jobb@otovo.no. Legg ved CV og karakterutskrift, så hører du fra oss! Søknadsfrist 15. oktober.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta