Forsker innen maskinteknikk og additiv produksjon

Vil du jobbe med maskinteknikk og additiv produksjon? Vi er i ferd med å anskaffe metallprinter og ønsker nå å styrke vår kompetanse innen fagfeltet ved å ansette en ny forsker.

Prototypverkstedet (PtV) på FFI støtter instituttets prosjekter og Forsvaret i utviklingen av produkter, prototyper, småserieproduksjon, samt ombygging og oppbygging av kjøretøyer.

Les mer om PtV.

Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning fra høgskole/universitet på masternivå innen maskinteknikk eller tilsvarende. Det vil legges stor vekt på kompetanse og erfaring innen additiv produksjon i metall, og den som ansettes vil få en viktig rolle i PtVs videre satsing innenfor dette fagfeltet.

Videre vil vi vektlegge:

  • God kunnskap i materialteknologi/ metallurgi
  • Erfaring i konstruksjon og beregning av mekanisk utstyr
  • Kunnskap og erfaring i FEM-analyser, gjerne med optimalising innen AM

Vi søker en allsidig, faglig nysgjerrig og løsningsorientert medarbeider som har analytiske evner og er praktisk anlagt. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Erfaring fra prosjektledelse er også ønskelig. Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen.

Les hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Vi kan tilby et tverrfaglig miljø, varierte, interessante og utfordrende oppgaver ved Prototypverkstedets konstruksjons-/forskerkontor, samt gode utviklingsmuligheter.

Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftshelsetjeneste, eget bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til leder Prototypverkstedet Ole Fretheim, tlf. 63 80 71 70 / 901 84 945, eller forskningsleder Bendik Sagsveen tlf. 63 80 71 49 / 977 22 947.

Søknad merket ref. nr. 2018/02389, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående skole, høyere utdanning og praksis, sendes elektronisk fra www.ffi.no innen 6. januar 2019.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta