Produksjonsplanlegger

Prototypverkstedet (PtV) ved Forsvarets forskningsinstitutt søker en ny produksjonsplanlegger i fast stilling.

Les mer om PtV.

PtV støtter instituttets prosjekter og Forsvaret i utvikling av produkter, prototype- og småserieproduksjon, samt ombygging og oppbygging av kjøretøy. Vår nåværende produksjonsplanlegger tar nå fatt på nye utfordringer på instituttet, og vi søker en ny kollega til hans rolle.

Eksempler på arbeidsoppgaver er:

  • Kommunikasjon med oppdragsgivere om nye oppdrag og status på løpende produksjon og leveringstid
  • Sette ut og følge opp underleveranser
  • Systemansvar for plansystem ProM
  • Dialog med mekanikere om produksjonsoppdrag
  • Rapportering til økonomienheten
  • Betjene vårt produksjonsplanleggingssystem ProM med:
  • Tilbud, kalkyler, planlegging og fordeling av nye produksjonsoppdrag
  • Logistikkoppgaver som lagerhold, innkjøp levering av ferdige varer etc.
  • Utarbeiding av underlag for fakturering

Du må ha fagbrev, fagskole eller utdanning på bachelornivå innen mekaniske fag. Det er en forutsetning med relevant erfaring som produksjonsplanlegger og vi vil vektlegge kunnskap om verktøymaskiner og mekanisk produksjon.

Du er en utadvendt, omgjengelig og løsningsorientert person, som trives med samt evner å jobbe praktisk. Du kan arbeide selvstendig og er ikke redd for å ta initiativ. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

IT-systemer vi bruker er SolidWorks, Teamcenter og MasterCam. Det er en fordel med kjennskap til disse systemene, men nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. De som søker denne stillingen må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen og oppgavene.

Les hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Vi tilbyr et tverrfaglig miljø, varierte, interessante og utfordrende oppgaver og gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til leder Prototypverkstedet Ole Fretheim, tlf. 63 80 71 70 / 901 84 945, eller verkstedleder Geir Skjolden tlf. 63 80 71 76 / 400 28 456.

Søknad merket ref. nr. 2018/02390, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående skole, høyere utdanning og praksis, sendes elektronisk fra www.ffi.no innen 6. januar 2019.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta