Liker du spillteknologi og programmering? Vil du være med å utvikle spillbaserte simuleringssystemer?
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har høy aktivitet innen modellering og simulering av landoperasjoner, og vi søker etter en dyktig medarbeider som har informatikk- eller annen realfagbakgrunn med gode programmeringsferdigheter, gjerne i tilknytning til simuleringer, dataspill eller kunstig intelligens. En viktig del av arbeidet vil bestå av å videreutvikle våre spillbaserte simuleringssystemer, for eksempel implementere oppførselsmodeller av stridsdriller eller simuleringsmodeller av nye våpen- eller sensorsystemer.
Vi søker etter en person som har følgende kvalifikasjoner:
Det er i tillegg fordelaktig med:
Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning med gode resultater på bachelor- eller masternivå. Det er en fordel med erfaring fra praktiske utviklingsprosjekter.
Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Stillingen krever vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning og utvikling til støtte for, og i tett dialog med, våre oppdragsgivere.
Personlig egnethet blir vektlagt.
Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.
Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. Nyutdannede oppfordres til å søke.
De som søker denne stillingen må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen og oppgavene.
Les hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.
Vi kan tilby et tverrfaglig, utfordrende og spennende miljø, og gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.
Lønnsplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut i fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.
Nærmere opplysninger får du ved å kontakte seniorforsker Per-Idar Evensen tlf. 63 80 76 72 / 984 31 750, eller overingeniør Håvard Stien tlf. 63 80 79 86 / 928 81 479.
Søknad merket med ref. 19/00082 sendes elektronisk innen 10. februar 2019.
Logg inn for å skrive en kommentar