Forsker modellering og analyse

Er du på utkikk etter en spennende jobb? Vi ønsker nå å ansette en ny forsker som skal jobbe med bakkebasert luftvern.

Vil du være med å utvikle moderne luftvern?

Vil du jobbe med utvikling av simuleringsmodeller?

Har du lyst på en spennende jobb hvor du får bryne deg på utfordringer i et svært fagsterkt og godt arbeidsmiljø?

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) støtter Forsvaret innen langsiktig planlegging, anskaffelser, videreutvikling og test av luftvernsystemer. Moderne luftvern er veldig komplekse systemer som omfatter sensorer, våpen, kommunikasjon og datasystemer for kommando og kontroll.

Eksempel på arbeidsoppgaver er:

  • Utvikling av simuleringsmodeller av luftvern og trusler
  • Utvikling av metoder og verktøy for analyse av ytelsen til ulike luftvernløsninger
  • Analysering og veiing av ulike luftvernløsninger opp mot hverandre
  • Dokumentering av arbeid og presentere dette for oppdragsgiver

Vi er rundt 520 forskere på FFI og i denne stillingen får du muligheten til å samarbeide med andre miljøer internt, i tillegg til samarbeid med Forsvaret og industrien for øvrig – både nasjonalt og internasjonalt.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning med gode resultater på master- eller doktorgradsnivå. Du må ha gode kunnskaper innen ett eller flere av områdene matematikk, fysikk, informatikk, modellering eller kybernetikk. Programmeringserfaring er nødvendig.

Vi søker en faglig nysgjerrig og løsningsorientert medarbeider. Stillingen som forsker krever evne til nytenkning, vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning.

Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ.

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn – også nyutdannede.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen. For denne stillingen er det nødvendig å ha kun norsk statsborgerskap.

Les hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Personlig egnethet blir vektlagt.

Vi kan tilby et utfordrende og tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut i fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til forsker Helene Rødal Holhjem tlf. 63 80 75 89 / 924 20 589, forsker Birger Retterstøl-Olaisen tlf. 63 80 77 98 / 930 65 878 eller forskningsleder Halvor Bjordal tlf. 63 80 74 63 / 984 20 038.

Send søknad merket ref. nr. 2019/00183, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring, elektronisk fra www.ffi.no innen 17. februar 2019.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta