Studentassistenter til Matematikkløypa 2019

Matematikkløypa er et tilbud til elever på 8. trinn i Trøndelag, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve matematikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver.

Arbeidsoppgaven går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på rundt 6 elever innenfor emnene algebra, geometri, statistikk, sannsynlighet og måling. Oppgavene er fordelt på flere poster på Realfagbygget.

Matematikkløypa arrangeres 14. mars, samt daglig i uke 12 (18.–22.mars) og uke 13 (25.–29.mars). Arbeidstid er 09:30 til 13:30 hver dag. Studentassistenten deltar alle dagene. I tillegg arrangeres studentkurs (opplæring) mandag 11.mars 12:00 til 16:00. Der vil vi gjennomgå alle oppgaver og poster i løypa.

Onsdag 13. mars planlegger vi å arrangere lærerkurs klokken 12:00 til 16:00. Der skal studentassistentene veilede lærerne gjennom alle postene i løypa.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller kurset «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr.24. Alle studentassistenter blir lønnet for 55 timer, med forbehold om arrangert lærerkurs.

For mer informasjon om Matematikkløypa, se hjemmesida: https://www.ntnu.no/skolelab/realfagloypene.

Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no

Søknaden skal inneholde navn, studieretning og årstrinn, kontaktinformasjon (e-post, adresse og telefonnummer). I tillegg må du skrive kort hvorfor du ønsker å jobbe som veileder på Matematikkløypa, og få med ev. relevant erfaring.

NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene, spesifiser dette i søknaden!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta