Summer Internship i Visma Consulting

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma Consulting!

Som Summer Intern i Visma Consulting får du et innblikk i konsulentlivet gjennom spennende utviklingsprosjekter. Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til slutten av juli. 

I løpet av denne perioden skal to til tre team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT-løsningen som utvikles overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag for både kunde og kolleger. 

I tillegg til å arbeide med prosjektet, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen, samt være med på sosial moro med dine kolleger.

Vårt Summer Internship-program er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent. Det er også en mulighet til å vise hva du kan og kanskje sikre deg et jobbtilbud. 

Vi ser etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år

  • Har  sterke akademiske resultater og positiv utvikling

  • Er positiv, glad i å lære og  lære bort til andre 

  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og nysgjerrig på konsulentrollen

  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Hege Krokås Borge på hege.borge?@visma.com.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta