Speedintervju for sommerjobb med Visma under itDAGENE 2019

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma Consulting!

Som Summer Intern i Visma Consulting får du et innblikk i konsulentlivet gjennom spennende utviklingsprosjekter. Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til slutten av juli. 

I løpet av denne perioden skal to til tre team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT-løsningen som utvikles overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag for både kunde og kolleger. 

I tillegg til å arbeide med prosjektet, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen, samt være med på sosial moro med dine kolleger.

Under itDAGENE 9. og 10. september i Trondheim gir vi 3. og 4. klassinger muligheten til å bli med på speedintervju! Det er bare til å laste opp CV og karakterer, og så tar vi kontakt med tildelt tidspunkt. Dersom det er mange søkere vil vi måtte foreta en prioritering. 

Sjekk ut denne siden for mer info om vårt Summer Internship!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta