header

[Utløpt] Accenture Graduate 2020

Vil du jobbe som utvikler hos oss?

Som Utvikler hos Accenture tar du del i noen av Norges største og mest meningsfylte IT-prosjekter. Vi jobber i dag med blant annet foreldrepenger hos NAV, Kjernejournal for HelseNorge, Autosys hos Statens Vegvesen, Altinn, DNB og Telenor. Her leverer vi både innovative og robuste løsninger, hvor våre utviklere jobber med Java, Spring Boot, JavaScript, React, DevOps, teknisk arkitektur, smidig prosjektutvikling, gamification og mye mer. Samtidig jobber vi også med mindre prosjekter hvor vi sammen med våre kunder, benytter teknologier som Quantum Computing, Blockchain og kunstig intelligens, til å utforske morgendagens løsninger.

Ønsker du å utfordre deg selv? Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2020, ønsker å jobbe med meningsfylte og utfordrende prosjekter, og samtidig brenner for å holde deg oppdatert på de nyeste teknologiene. Arbeidsoppgavene er utfordrende, noe som gir en fantastisk følelse i det man ser resultatene fra hvert enkelt prosjekt hos kunde og sluttbruker.

Våre utviklere har varierte bakgrunner. Mange har studert teknologistudier som datateknikk, kybernetikk, informasjonsteknologi, industriell økonomi, nanoteknologi eller informasjonssystemer med fordypning innen, AI, fysikk, matematikk, ERP eller CRM m.m. Har du en annen studiebakgrunn og brenner for å utvikle, vil vi høre fra deg!

«Det absolutt beste med å jobbe i Accenture er alle mulighetene du har. Dersom du har en lidenskap innenfor en teknologi eller et domene, så gir Accenture deg de midlene du trenger for å bli rågod på akkurat det. Det gjør at det er du som skreddersyr din egen karrierevei.»

Anine Harto, gikk ut av fysmat våren 2018

Hva kan Accenture tilby deg?

  • Et eget trainingbudsjett til kursing i inn- og utland som lar deg tilegne deg den kunnskapen du ønsker og trenger for å forme din karriere
  • Regelmessige fagsamlinger i avdelingen for samhold, opplæring og andre sosiale aktiviteter
  • Mulighet til å reise og holde innlegg på internasjonale og lokale teknologi- og businesskonferanser
  • Rolle som veileder eller prosjektleder på våre sommerprosjekter
  • Konkurransedyktig lønn og betalt overtid
  • Over 20 ulike idrettsgrupper og sosiale aktiviteter (blant annet revy, månedlig fredagspub, e-port-, sjakk- og fotballgruppen).
  • Flotte bedriftshytter til lån i Hemsedal

Hvordan søker du?

Send oss en søknad her med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning.

Les mer om Accenture og mulighetene hos oss på https://www.accenture.com/no-en/careers/life-at-accenture/internships-careers.

Søknadsfrist 19.september.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta