5-7 "sommerforskere", SINTEF Digital - Matematikk og Kybernetikk 2020

SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn". Sammen med våre oppdragsgivere utvikler vi kunnskap og løsninger som bidrar til økt, bærekraftig verdiskaping, eller som bidrar til bedre ressursutnyttelse og helt nye inntektsmuligheter.

For å virkelig lykkes med "digitalisering" av næringsliv og samfunn kreves dyp fagkunnskap innen områder som modellering, simulering, optimering og programmering. Vi bruker vår ekspertise i kombinasjon med dyp næringsforståelse og det fremste fra teknisk forskning for å øke norske næringers konkurransekraft. Vi jobber også med mange internasjonale selskaper.

I SINTEF blir du en del av landets fremste fagmiljø innen anvendt matematikk og kybernetikk og får være med å utvikle fremtidens teknologi. Sammen med norske virksomheter bidrar vi til å bygge fremtidens Norge. Du får tidlig erfaring i prosjektledelse, kundekontakt og internasjonalt samarbeid.

Du vil kunne jobbe med et vidt spekter av norske og internasjonale kunder, alt fra små startups til Norges og verdens største selskaper.

Vi tilbyr spennende sommerjobber i Oslo og Trondheim for dyktige studenter (fortrinnsvis fra 3. og 4.årskurs) med interesse for matematikk, numeriske metoder, programmering, optimering, robotikk eller kunstig intelligens. Dersom du nærmer deg avslutning av studiene vil vi også på sikt kunne tilby fast ansettelse eller PhD/PostDoc-stipend tilknyttet våre prosjekter.

Arbeidsoppgavene vil bli definert i løpet av våren 2020, basert på din bakgrunn og vårt behov. Du vil bli integrert i pågående forskningsprosjekter og vil få en fadder som følger deg opp litt ekstra.

Avdelingen består i dag av nesten 100 forskere fordelt på åtte faggrupper:

  • Analytics and Artificial Intelligence (Oslo)

  • Reliable Automation (Trondheim)

  • Computational Geosciences (Oslo)

  • Computational Science and Engineering (Trondheim)

  • Geometry (Oslo)

  • Optimization (Oslo)

  • Robotics and Control (Trondheim)

  • Visualization and Accelerated Computing (Oslo)

Noen av gruppene er godt etablerte og verdensledende innen sine områder, mens andre er i oppstartsfasen.

Søknaden må inneholde CV, karakterutskrift og samt fortelle hvilken gruppe du helst vil jobbe i.

Søknadsfrist: 12.oktober 2019

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta