header

[Utløpt] Tech graduate i Skatteetaten

Skatteetaten er på jakt etter talenter til vårt første 1-årige graduateprogram. Vil du være med på denne reisen? Programmet passer til deg som er ferdig med mastergrad innen teknologi i løpet av våren 2020.

Vil du være med på å utvikle gode IT-løsninger til hele Norges befolkning? Er du nysgjerrig, innovativ og ønsker å være en del av et av Norges ledende IT-miljøer? Er du i tillegg lidenskapelig opptatt av teknologi? Da er det deg vi ser etter.

Vi har følgende graduatestillinger for oppstart høsten 2020:

1.       Utvikler – Grimstad, Mo i Rana, og Oslo

Du vil jobbe med å utvikle sentrale komponenter og løsninger i Java, samt videreutvikle Skatteetatens sitt Java/JavaScript miljø. Du vil delta i prosjektarbeid og tanken er at du blant annet kan jobbe med maskinlæringsoppgaver.

2.      Testutvikler – Oslo

Du vil jobbe med å utvikle automatiserte javabaserte verdikjedetester og videreutvikle rammeverket for dette. Du vil også jobbe med å anonymisere produksjonsdata slik at de kan benyttes til test og videreutvikle de ulike javabaserte anonymiseringskomponentene. Målet er å lage et syntetisk Test-Norge med testdata som kan brukes på tvers av etater og næringsliv.

3.       Informasjonsarkitekter – Oslo

Du vil delta i arbeidet med utforming og modellering av vår fremste ressurs – informasjon, for å tilrettelegge for, og sikre god kvalitet på informasjonen som Skatteetaten deler. Du har interesse for deling av data, digitalisering, modellering, informasjonsarkitektur, dataanalyse, maskinlæring og nye bruksområder for data

4.       Interaksjonsdesigner/UX designer/Tjenestedesigner (Brukskvalitet) – Oslo og Grimstad

Du vil jobbe med UX prosjekter (tjenestedesign, innsiktsarbeid, interaktive prototyper, interaksjonsdesign, skjemadesign, grafisk design, brukertest, klarspråk, universell utforming, evaluering og analyse). Du har interesse for brukskvalitet og vil bidra til å fremme forståelse for UX for hele Skatteetaten.

5.       Rådgiver IT-portefølje – Oslo

Du vil delta i arbeidet med å gjennomføre automatisering av arbeidsprosesser i eksisterende RPA (Robotic Process Automation) løsning, sette disse i produksjon og sikre at automasjonen fungerer og muliggjør gevinstrealisering i tråd med potensiell automatiseringsgrad.

Se søknadsskjema for mer informasjon: https://455000.webcruiter.no/Main2/Recruit/Public/4127101386?language=NB

Søknadsfristen er 1. oktober, og vi ser frem til å høre fra deg!

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta