header

[Utløpt] Søker etter studentassistenter til Energiløypa høst 2019

Energiløypa er et tilbud til elever på Vg1, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve energiens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver

Arbeidsoppgaven går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på 5-6 elever gjennom oppgaver knyttet til vannkraft, varmepumper, solceller og induksjon. Oppgavene er fordelt på flere poster som er plassert på forskjellige rom og laboratorier på Gløshaugen.

Energiløypa arrangeres fredag 8. november og daglig uke 46 (11-15. nov). Løypa arrangeres innenfor tidsrommet 08:45 til 14:45. Som studentassistent er det ønskelig at du jobber hver dag.

I tillegg arrangeres studentkurs (opplæring) mandag 4. november klokken 12:00 til 16:45. Der vil vi gjennomgå alle oppgaver og poster i løypa.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført kurset «Læringsassistent-kurset» (LAOS), eller har bachelorgrad, blir lønnet i l.tr.24. Alle studentassistenter blir lønnet for 45 timer med forbehold om oppmøte.

For mer informasjon om Energiløypa, se hjemmesida: https://www.ntnu.no/skolelab/realfagloypene

Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no. Søknaden skal være kortfattet og inneholde navn, studieretning, årstrinn, kontaktinformasjon (e-post, adresse og telefonnummer) og ev. relevant erfaring.

Det må spesifiseres i søknaden dersom du ikke har mulighet til å jobbe alle dagene.

Søknadsfrist: 3. oktober 2019

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta