Spennende stilling innen Undervannsrobotikk

Vil du være med å utvikle fremtidens undervannsroboter?

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er svært langt framme internasjonalt innen forskning og utvikling for autonome systemer, og har blant annet utviklet en verdensledende undervannsfarkost (AUV) – HUGIN, sammen med norsk industri.

Vi søker  etter en dyktig medarbeider som har informatikk- og realfags-bakgrunn og som kan vise til gode programmeringsferdigheter. En viktig del av arbeidet vil bestå av å implementere ny autonomi i våre autonome systemer og ny funksjonalitet i dataanalyseverktøy.

Du vil bli en del av et miljø som har mye og variert kompetanse innen alt fra programmering og sensorteknologi til fysikk, matematikk og robotikk. Vi jobber med hele spekteret fra grunnleggende forskning til eksperimentering på farkoster i felt.

Vi søker etter en person som har følgende kvalifikasjoner:

  • Gode resultater innen realfag, spesielt informatikk – på master/PhD-nivå
  • Gode programmeringsferdigheter
  • Erfaring med C/C++

Det er i tillegg ønskelig med:

  • Erfaring med moderne utviklingsverktøy, som Visual studio og Gitlab
  • Kjennskap til systemutvikling
  • Kjennskap til autonome systemer, bildebehandling og kybernetikk

Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Stillingen krever vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning og utvikling til støtte for, og i tett dialog med, våre oppdragsgivere.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CVen eller behov for fysisk tilrettelegging. Nyutdannede oppfordres til å søke. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger. 

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Her kan du lese mer om hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut fra relevans og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent av lønnen til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til Thomas Krogstad, tlf. 6380 7629 eller Torstein O. Sæbø, tlf. 997 36 371.

Søknad merket ref. nr. 2019/02057, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante til stillingen, sendes innen 4. november 2019.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta