PwC søker nyutdannede med interesse for teknologi, oppstart høst 2020

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt selskap? Trigges du av tanken på å jobbe med Norges mest spennende kunder og prosjekter i et bredt spekter av bransjer? Vær ett skritt foran - start karrieren din i PwC!

Hva får du av oss?

En jobb i PwC gir deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du ønsker, og bruke din tekniske kompetanse eller interesse til å utføre digitale fremskritt og beslutninger hos våre kunder. I PwC får du jobbe med eksperter på relevante fagområder, og du får på kort tid innsikt i og erfaring fra et bredt spekter av bransjer.

Vi tror at mennesker må utvikles for å trives. I PwC blir du en del av et stimulerende og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system.

Er du en PwCer?

Du må kunne vise til faglig dyktighet, nytenkning og ha evnen til å formidle hvordan teknologi og digitale løsninger kan skape muligheter for våre kunder. Du må i tillegg ha velutviklede analytiske ferdigheter, forstå forretninger, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid.

Vi ser på mangfold som et konkurransefortrinn og oppfordrer kandidater med ulik bakgrunn til å søke.

Vi er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne skape verdier. Derfor bør du ha evnen til å bygge relasjoner med sentrale nøkkelpersoner på ulike nivåer. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk.

Hva bør du søke?

I PwC ansetter vi nyutdannede med teknologikompetanse til flere av våre tjenesteområder, blant annet til Consulting, Deals og Risk (avd Digital Assurance og Cyber Security).

Som nyutdannet er det imidlertid ikke alltid like lett å vite hvilket tjenesteområde man skal søke. Er du usikker, anbefaler vi deg å lese mer om våre tjenesteområder på karrieresiden før du bestemmer deg. Vi oppfordrer deg til å søke flere tjenesteområder dersom du er motivert for det. Dette velger du i søknadsskjemaet.

Praktisk informasjon

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling). i PDF. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Vi godtar ikke word- eller excelformater. NB: Du trenger ikke lenger å laste opp søknadsbrev. Du bes i stedet besvare tre enkle spørsmål knyttet til din motivasjon og hva du kan bidra med i PwC.

Fristen for å levere din søknad er senest søndag 12. Januar kl. 12.00. Deretter vil du få tilsendt ulike tester vi ber deg besvare. Frist for å gjennomføre testene er senest søndag 12. Januar kl. 15.00. Link til testene får du i bekreftelsesmailen du mottar etter innsendt søknad. Om du ikke mottar noen bekreftelsesmail på innsendt søknad, ber vi om at du sjekker spamfilteret. Dersom du ikke mottar bekreftelse på din søknad, er det særdeles viktig at du tar kontakt snarest, da vi ikke vurderer søknader uten testresultat.

Oppstart er i midten av august 2020, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingene rettes til Siw Aasarmoen, tlf 99 42 34 83, e-post siw.aasarmoen@pwc.com eller Marie Akre-Aas, tlf 47 83 45 68, e-post, marie.akre-aas@pwc.com

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta