header

Accelerate – Top Candidate Program

Kearney (tidligere A.T. Kearney) søker ambisiøse studenter til våres Top Candidate Program.

Som deltager vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe med management consulting. Du vil få veiledning og støtte fra en personlig mentor, samt møte og samarbeide med andre ambisiøse studenter. Programmet vil foregå over to samlinger på Kearneys Oslokontor med påfølgende middag torsdag 5. mars og torsdag 23. april. I tillegg vil deltagere få personlig oppfølging gjennom våren. Vi har som mål å forberede deltagerne til intervju og gi verdifull innsikt fra våre prosjekter.

Vi ser etter kandidater med:

  • Sterke akademiske resultater fra utdanning innen teknologiske eller økonomiske fag
  • Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid
  • Sterke analytiske ferdigheter og evne til å jobbe strukturert
  • Velutviklet evne til å kommunisere

NB! Deltakelse i programmet sikrer alle deltakerne et jobbintervju i den kommende rekrutteringssesongen (fast stilling eller intern, avhengig av ditt årskull).

Kearney dekker alle kostnader i forbindelse med programmet.

Søk ved å laste opp CV, karakterer og andre relevante dokumenter. Søknadsfrist 23. februar.

Kearney er et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, og har siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Vi bistår ledende nordiske selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett med våre klienter for å hjelpe dem i å oppnå gode og varige resultater. Vi samarbeider tett med selskaper i Norden og internasjonalt, noe som betyr at reising må påregnes.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta