Deltidsstilling hos Indusenz AS

Ønsker du å jobbe med analyse av reelle datasett innen industriell IoT, og lage modeller som skaper direkte verdi for kunden?

Vi søker nå en student fra 3. til 5.klasse innenfor Industriell Matematikk til deltidsjobb (6-12 timer i uken), med mulighet for sommerjobb samt prosjekt- og masteroppgave.

Indusenz AS er et raskt voksende selskap som utvikler og selger små, billige og trådløse sensorer som er tilpasset bruk i industrielle og eksplosjonssikre applikasjoner. I tillegg leverer selskapet tilhørende programvareløsninger for datainnsamling og -analyse. Siden 2018 har selskapet utviklet en unik sensorplattform for måling av fukt og temperatur for identifisering av korrosjon på isolerte rør for prosessindustrien.

Selskapet har nå levert første pilotinstallasjon med 160 sensorer som kontinuerlig samler inn fukt- og temperaturdata. Disse dataene skal analyseres for å identifisere sammenhenger, trender og endringer som kan tyde på tilstedeværelse av fukt. Disse analysene skal videre presenteres gjennom et dashboard til kunden som grunnlag for direkte beslutningsstøtte for vedlikeholdsoperasjoner.

Vi ser nå etter en student som ønsker å jobbe deltid med analyse av disse dataene og utvikling og testing av algoritmer for automatisk analyse.

Arbeidsoppgaver:

Som dataanalytiker vil du ha ansvaret for å strukturere og analysere datasettene fra pågående pilotprosjekt og kommersielle leveranser, og finne relevante nøkkeldata som kan presenteres for kunden. Dette innebærer blant annet:

  • Analyse av tidsseriedata og visualisering av resultater

  • Bruk av statistiske verktøy og vurdering av maskinlæringsalgoritmer

  • Implementering, bruk og vurdering av datamodeller i Python

Kvalifikasjoner:

  • Har fullført minimum 2,5 år på Fys.Mat, og gjerne har valgt/skal velge spesialisering innenfor Industriell Matematikk

  • Gode analytiske ferdigheter og ønsker å jobbe med dataanalyser, trendanalyser og vedlikeholdsanalyser.

  • Liker og evner å ta ansvar og løse oppgaver

Søknader behandles fortløpende, og vi oppfordrer til å søke før fristen 3. April.

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Morten Frøseth på morten@cofounder.no // 402 26 551.

Søknad og cv sendes til Vilde Kvarberg (vilde@cofounder.no).

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta