Læringsassistent Eksperter i Team

Ønsker du en deltidsjobb ved siden av studiene som gir attraktiv arbeidserfaring?

Eksperter i Team ansetter nå læringsassistenter for studieåret 2020/21, og inviterer deg til å søke!

Eksperter i Team er et obligatorisk emne for alle masterstudenter ved NTNU, som har fokus på utvikling av studentenes tverrfaglige samarbeidskompetanse gjennom prosjektarbeid i gruppe med studenter fra forskjellige studieretninger.

Læringsassistentens oppgave er å fasilitere studentgruppene, det vil si å støtte utviklingen av deres samarbeidskompetanse. Dette gjøres ved å observere og stille spørsmål til gruppen, og å lede dem i øvelser for å hjelpe dem med å reflektere.

Dette er den eneste læringsassistent-stillingen ved NTNU som ikke krever noen forkunnskaper, og som dermed er aktuell for studenter ved alle årstrinn! Du får all opplæring du trenger i løpet av høstsemesteret: både teoretisk kunnskap og praktisk erfaring. Det eneste kravet for å søke er at du er student ved NTNU, og behersker norsk. Arbeidet er lønnet, du får verdifull erfaring innen samarbeid, kommunikasjon og koordinering, og du får i tillegg store muligheter til personlig utvikling.

Les mer om stillingen på https://www.ntnu.no/eit og søk innen 31. august på https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Eksperter+i+team+-+for+l%C3%A6ringsassistenter.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta