Forsker og stipendiat innen cybersikkerhet

Vil du være med å utvikle fremtidens cyberforsvar?

Har du lyst å jobbe med viktige problemstillinger for å beskytte Norge og norsk digital infrastruktur?

Er du interessert i forsvar og sikkerhet?

Liker du å ligge helt fremst i den teknologiske utviklingen og vil fylle arbeidsdagen med eksperimentering og forskning?

Det gjør vi også.

På FFI har vi et solid forskningsmiljø innen cybersikkerhet, som utvikler automatiserte løsninger for å detektere og forhindre cyberangrep. Vi jobber med anvendte problemstillinger i samarbeid med aktører i forsvarsektoren, industrien, internasjonale samarbeidspartnere og nasjonale miljø for håndtering av hendelser i det digitale rom.

Vi søker nå to nye medarbeidere til vårt aktive og kreative miljø, henholdsvis en forsker og en doktorgradsstipendiat.

Stipendiaten er i utgangspunktet tiltenkt arbeid med deteksjon av cyberangrep for autonome/ubemannede systemer, men andre tema innenfor deteksjon kan også vurderes. Kandidaten vil innrulleres i et PhD-program ved et norsk universitet, og forutsettes å være kvalifisert til å opptas som PhD-student ved universitetet.

Forskeren vil ha mulighet til å fokusere fullt på forskning og utvikling av morgendagens teknologi, og bidra til utviklingen av fremtidens forsvar av norske interesser i cyberdomenet gjennom datadrevne metoder.

OBS: Det er viktig at du i søknaden opplyser om hvilken av stillingene du søker på.

Nødvendige kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning fra universitet/høgskole på minimum masternivå

  • Gode faglige resultater

  • Ønske om å jobbe med anvendt forskning til støtte for våre oppdragsgivere

  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Arbeidsspråket på instituttet er norsk

Nyutdannede, og studenter som planlegger å fullføre sin mastergrad innen sommeren 2021, med gode faglige resultater og sterk interesse for fagområdet oppfordres til å søke

Personlige egenskaper

  • evne til å tenke nytt

  • motivasjon for faglig utvikling

  • løsningsorientert tilnærming

  • gode samarbeidsegenskaper

  • evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CVen eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby

  • et høyt kvalifisert og kompetent tverrfaglig miljø som du vil bli en del av

  • mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og få gjennomslag for egne ideer

  • gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom kurs og sertifiseringer

Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, mulighet for trening i arbeidstiden, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut fra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til Gudmund Grov, telefon 63 80 77 86 / 91 67 65 49, eller Raymond Haakseth, telefon 63 80 73 74 / 95 10 67 59.

Send elektronisk søknad merket ref.nr. 2020/02371, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 18. oktober 2020.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta