Accenture Discovery

Accenture Discovery Programmet er et eksklusivt ettårsprogram for 3.-klassestudenter i Norge. Laget for å inspirere og utfordre studenter fra alle disipliner, tar Accenture Discovery deg med inn i en verden av spennende teknologier og innovasjon. Bli med på spennende arrangementer, lær om livet som konsulent og få innsikt i det siste av digitale trender, alt mens du møter andre likesinnede studenter og Accenture-eksperter fra hele Skandinavia.

Hvem er det for?

Hvis du går i 3. klasse og er interessert i fremtidens teknologiløsninger, er dette programmet for deg. Vi tar inn studenter som kan vise til sterke akademiske resultater i tillegg til verv og engasjement på siden av studiet.

Når er det?

Programmet går fra november til august, og du vil ha mulighet til å søke på Accentures Summer Internship-program for sommeren etter. Arrangementer og hendelser (mer utfyllende tidslinje finner du i vår brosjyre):

  • November: Velkomstinformasjon

  • Desember: Møt din Accenture-mentor, andre Accenture-ansatte og medstudenter på Discovery-programmet for en dag med engasjerende workshops og julestemning.

  • Februar: Vinterhelg på fjellet, med konkurranser, underholdning, utfordringer, lek og moro.

  • Mai/juni: Gjensyn med Discovery-gruppa for kontinuerlig læring og markering av at sommeren er i gang.

  • August: Konsulentdagene i Oslo. To dager fylt med inspirerende foredrag fra ledelsen, innsikt i fascinerende prosjekter og engasjerende workshops. Konsulentdagene avsluttes med intervjuer for neste års Summer Internship.

Søknadsfrist

Vi tar imot søknader frem til 25. oktober 2020

Hvorfor Accenture Discovery?

Du møter de beste av de beste studentene med like interesser og ambisjoner som deg. Gjennom diverse "networking"-arrangementer som middager og fagsamlinger skaper du et nettverk av Accenture-ansatte og medstudenter som kan bli veldig nyttig i årene som kommer. Her får du muligheten til å diskutere spennende markedstrender og fremtidsmuligheter, og på denne måten kickstarte karrieren din. Du får en utmerket mulighet til å lære om spesifikke teknologier og løsninger som er markedsledende i næringslivet i dag, og du får en unik innsikt i Accentures "truly human"- kultur og hvordan vi hver dag setter menneskene våre først. Best av alt får du en førsteklasses mulighet til å søke på Accentures Summer Internship, et 6-ukers program hvor du får bidra i et spennende og samfunnsnyttig sommerprosjekt. Dette internshipet kan ende i et tilbud om fast stilling i Accenture.

Hvordan søke?

Det er lett! Skriv ditt beste motivasjonsbrev og send dette sammen med dine akademiske resultater (studiekarakterer og vitnemål fra videregående skole) og din CV til accenture.discovery@accenture.com

Vil du vite mer?

Send en mail til accenture.discovery@accenture.com hvis du har spørsmål.

Se også denne videoen!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta