SUMMER INTERNSHIP – ANALYTIKER

Vi er på utkikk etter kandidater ved høyere utdanning som ønsker å tilbringe sommeren som analytiker i Kontali. Dine arbeidsområder vil være forefallende data- og analysearbeid, samt ulike rutineoppgaver som følge av ferieavvikling. Vi kan tilby deg en lærerik sommer i samarbeid med en annen student, konkurransedyktige vilkår og en mulighet til å opparbeide deg unik innsikt om sjømatindustrien, en sektor i stor vekst.

Når nasjonale og internasjonale aktører søker innsikt eller svar om sjømatindustrien, er det til Norge og Kontali de henvender seg. Kontali er i dag et verdensledende analyseselskap innenfor fiskeri og akvakultur, en posisjon som er opparbeidet av våre ansatte gjennom mer enn 25 år. Vi opplever sterk vekst i etterspørselen etter vår unike kunnskap og følgelig er vi på utkikk etter nye talenter med målsetning om å være ledende analytikere innenfor sjømatindustrien.

Vår globale kundebase omfatter hele verdikjeden i sjømatindustrien. Vi dekker i dag forespørsler innenfor fagfelt som biologi, produksjonsteknologi, økonomi, marked og finans etc. for blant annet produsenter, leverandører, eksportører, forskingsinstitusjoner, internasjonale institusjoner, konsulenthus, banker, investeringsbanker, meglerhus, hedgefond, og private equity organisasjoner.

Vi foretrekker kandidater som har gjennomført andre studieår av studieløpet.

Søknadsfrist 21.02.2021

Arbeidssted er ved vårt kontor i Kristiansund

For mer informasjon, kontakt: Daglig leder, Thomas Aas (98 48 84 09, thomas@kontali.no)

Se vår hjemmeside www.kontali.no

Skriftlig søknad med CV, vitnemål og eventuelle attester sendes til mariann.kirkholt@kontali.no

Kontali er et verdensledende og uavhengig analyseselskap med fiskeri og akvakultur på̊ global basis som arbeidsområde. Selskapet har i dag verdens mest omfattende private informasjonsdatabase som dekker verdikjeden for oppdrett og fangst av fisk og skalldyr – en base som er bygd opp gjennom mer enn 25 år. Foruten analyseoppdrag for både private og offentlige aktører – i inn- og utland, utgir vi også̊ en rekke publikasjoner og spesialrapporter. Kontali har nylig blitt oppkjøpt av Arendals Fossekompani som legger til rette for store vekstambisjoner. Vi forventer å doble antall ansatte innen utgangen av 2021. Vi har i dag ansatte både i Norge og Nederland.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta