Sommerjobb Ordr

 

Hvem er vi?

Du har sikkert prøvd oss, scannet QR-koden vår og merket hvor raskt du får bestille mat og drikke. Nesten magisk vil noen si, men dette er bare begynnelsen. Ordr er eventyret som har gått fra startup til vekstbedrift på under 1 år. Vi brenner for å lage enkle løsninger som forandrer serveringsbransjen, og med flere av Norges fremste investorer i ryggen er vi på god vei inn i utlandet. Nå mangler vi bare at du blir med på reisen!

Om jobben

I sommer vil du og en håndfull andre studenter (både utviklere og designere) hjelpe oss med å utvikle deler av vår teknologiske plattform. Du kommer til å jobbe tett på resten av Ordr på samme måte som oss. Det vil si: korte feedback loops, høy hastighet og ekte problemer.

Hva ser vi etter:

Vi ser etter problemløsere som liker å skrive kode. Karakterer tror vi er mindre viktig enn nysgjerrighet, interesse av å lære og evne til å jobbe godt sammen med andre. Du er en god lagspiller som også kan utvikle selvstendig. Hvis du har noen hobbyprosjekter du er stolt av vil vi gjerne høre om de! Om du har erfaring med teknologiene vi jobber med er det også positivt.

Et lite utvalg av disse er:

  • Java (Spring Boot)
  • Typescript, React, Angular
  • AWS

Hvis dette høres spennende ut så gleder vi oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren 
Ordr er en av Norges mest spennende teknologibedrifter og er ledende innen mobilbestilling i serveringsbransjen. Blant våre 35 ansatte finner du dyktige folk som elsker å jobbe med den beste teknologien og de smarteste løsningene. Samtidig har vi beholdt startup-kulturen som gjør at det er rikelig med takhøyde og morsomt å jobbe sammen. Firmaet ble startet av gründeren Edwin Fjeldtvedt og har gått fra en håndfull ansatte og 20 kunder, til 35 ansatte og 660 kunder. Nå vokser selskapet ut av Norge og er i full gang med å erobre verden, med solide investorer i ryggen. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo på Rådhusplassen i tillegg til kontorer i Stavanger og Bergen.

Arbeidssted: Oslo

Relevante klassetrinn: 2.-5. 

Kontaktperson: Aslak Hollund aslak@ordr.no

Søknadsfrist: Snarest

Lenk: Send CV og søknadsbrev til aslak@ordr.no

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta