IAESTE - sommerjobb i utlandet for studenter

Er du interessert i internasjonal sommerjobb i 2021??

IAESTE Trondheim jobber med å sende teknologi- og realfagsstudenter på internships i utlandet. Vi samarbeider med over 80 land i verden, og tilbyr relevante jobber med betalt lønn. IAESTE ordner alt fra bolig, arbeidstillatelse, samt sosialt opplegg for deg som praktikant i utlandet. 🙌

Jobbene våre er nå tilgjengelige fra 1. februar-17. februar og det oppfordres sterkt å søke! Med IAESTE-jobb så får du relevant arbeidserfaring, muligheten til å oppleve en annen kultur, og ikke minst en CV som skiller seg ut. Du får både jobb og ferie i løpet av samme sommer! I motsetning til en vanlig sommerjobb så blir kandidatene til IAESTE-jobbene også nominert av andre studenter som kan lettere relatere til deg som søker. 

I år er IAESTE-jobbene kun innenfor EU/EØS. Dette er for minske sannsynligheten for at en IAESTE-jobb kanselleres som følge av corona pandemien. Vi har likevel forsøkt å skaffe de mest attraktive landene bestemt av dere, og sørget for å hente inn flere forskjellige jobber slik at alle studenter skal kunne søke. Lykke til med jobbsøkingen!

Jobbene kan man finne her: https://www.iaeste.no/jobb/

(Har du flere spørsmål angående søknadsprosessen, send mail til vår Utvekslingsansvarlig: uatrondheim@iaeste.no)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta