Summer Internship 2021 – Bli med å skape det nye Norge!

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

Qualifications

Programmet er tverrfaglig med kandidater fra alle studieretninger, blant annet økonomi, samfunnsvitere og teknologi. Akkurat nå ser vi etter: 

  • Du som studerer industriell økonomi, økonomi/finans, ingeniørfag, realfag, informasjonssikkerhet eller teknologirelaterte studier. 
  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte
  • Deg med gode akademiske resultater 

Hvordan søker du?

Send oss en søknad med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning. 

Søknadsfrist innen: Søndag 7 mars

Accenture er et ledende globalt teknologiselskap med ekspertise innen digitalisering, sky og sikkerhet. Vi tilbyr strategi og rådgivning, design, teknologi og driftstjenester og kombinerer erfaring og spesialisering i mer enn 40 bransjer. Vi driver verdens største nettverk av avanserte teknologi- og intelligente operasjonssentre, og våre over 500 000 ansatte betjener kunder i mer enn 120 land. In Norge omfavner våre 1000 ansatte endring for å skape verdi og suksess for våre kunder, aksjonærer, partnere og lokalsamfunn.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta