EnkelEksamen - Sommerjobb

Nettlærer i Informasjonsteknologi, grunnkurs

Om stillingen

Vi søker deg som er helt rå i faget Informasjonsteknologi, grunnkurs - TDT4109/4110.

Du vil være med inn i en spennende periode med vekst inn i nye skoler og linjer. Vi trenger deg som har stålkontroll på faget og som ønsker å lære bort sin kunnskap til tusenvis av andre studenter i Norge! 

Vår plan 

EnkelEksamen er et lite, jovialt og faglig dyktig selskap i stor vekst, med hårete vekstambisjoner. De siste årene alene har vi hjulpet mer enn 20.000 studenter.

I sommer skal vi produsere flere etterspurte eksamenskurs som vil føre til at vi kan hjelpe enda flere studenter mot eksamen. 

Du vil ta del i et ungt og fremoverlent miljø. Du vil bli en av flere nyansatte, noe som gjør at du ikke vil være alene som ny. Vårt mål er at du skal ha en bratt læringskurve, samtidig som du skal oppleve mestring på veien. 

Din rolle

Hos oss vil du, i tett samarbeid med vårt produksjonsteam, ha ansvar for planlegging, produksjon og oppfølging av eksamenskurs. Målet er at du i løpet av sommeren vil bidra til å ferdigstille et kurs i Informasjonsteknologi, grunnkurs før du er klar for nye utfordringer her med oss.

Har du lyst på en spennende og lærerik sommerjobb? Har du lyst til å skape noe nytt og bidra til utvikling i utdanningsbransjen? Da er denne stillingen riktig for deg. 

Søk her

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta