Sit - Sommerjobb/Deltidsjobb

Ønsker du å gjøre det enklere og hyggeligere å være student i Trondheim?

Trenger du sommerjobb, eller ønsker du å bruke litt tid ved siden av studiene til høsten til å skape sosiale tilbud og aktiviteter?

Da leter vi i Sit etter akkurat deg!

Vi ser etter engasjerte studenter som skal planlegge og gjennomføre sosiale aktiviteter som skaper meningsfulle studentliv. Gjennom samarbeid i team ønsker vi å legge til rette for aktiviteter av og for studenter på alle campuser i Trondheim, og trenger deg som ønsker å skape en bedre studiehverdag for alle!

Til sommerjobb søker vi 8 studenter som skal videreutvikle og oppgradere eksisterende tilbud på campusene, og sette i gang aktiviteter for studenter som er i Trondheim gjennom sommeren. Her er det mulighet for 100% stilling i 4-6 uker i sommer.

I tillegg lyser vi ut 12 deltidsstillinger fra høsten av som går inn under teamet av studentverter i Sit. Som studenvert blir du en del av teamet på Studentsenteret på Gløshaugen, som sammen skal jobbe fram, planlegge og setter ut i live sosiale aktiviteter – både på Studentsenteret og på andre campuser. Disse stillingene er et engasjement på 15-20% fra 9. august til 31. desember 2021.

Vi stiller ingen krav til erfaring eller bakgrunn, bortsett fra at du er aktiv student. Det spiller ingen rolle om du er ekstrovert eller introvert, er en naturlig leder eller del av laget eller om du har lang eller kort erfaring som Trondheimsstudent. Vi håper du er motivert, er glad i å skape noe for andre og oppriktig ønsker å skape trivsel og gode læringsmiljø for dine medstudenter i Trondheim. Vi ønsker også å rekruttere fra alle læresteder i Trondheim: BI, DMMH, fagskolene og NTNU.

 

For mer informasjon om stillingene kan du ta kontakt med Kristian Drøsshaug (tlf. 404 55 705) eller Eirik Sande (tlf. 464 64 992).

Du kan også lese mer om og søke på stilligen via denne linken: https://www.sit.no/om-sit/jobb-i-sit?rmpage=job&rmjob=161&rmlang=NO.

 

Obs: søknadsfrist 24. mai kl. 23:59.

 

Vi håper å høre fra deg!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta