Deloitte - Fulltidsstilling

Vi trenger flere kloke hoder som kan være rådgivere innenfor teknologi, revisjon, strategi, økonomi, cyber security og mye, mye mer! Deloitte har et bredt og spennende tjenestespekter der du vil få muligheten til å løse problemer og skape verdi for kundene våre - på ulike prosjekter og i ulike bransjer. Du vil være med på å forme fremtidens private og offentlige sektor. 

Gjennom åpenhet for nye ideer, en god dose pågangsmot, lysten til å lære nye ting og en verdifull mastergrad friskt i minne, vil du som nyutdannet spille en viktig rolle hos oss! I Deloitte får du mye ansvar, men kan lene deg på å ha en global og kompetansetung organisasjon i ryggen. Vi skal lære deg å gå foran, men aldri alene, og vi skal sørge for at du utvikler deg og har det spennende på jobb.

Vi leter etter deg som samarbeider godt med andre, er løsningsorientert, strukturert, med gode analytiske evner og ambisiøse ideer. Du bør også ha gode akademiske resultater, solid teknologi og/eller økonomiforståelse i tillegg til forretningsforståelse og levere master i 2022. Hvis dette er deg, anbefaler vi deg å bli bedre kjent med områdene vi nå rekrutterer til her.

Husk søknadsfrist 18. august 2021 kl. 12:00! Audit & Assurance har løpende ansettelser fra tidlig august - så søk så raskt som mulig!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta