Fast stilling - PwC

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter?

Er du den vi ser etter? 

Du må kunne vise til faglig dyktighet og interesse for tjenesteområdet du søker deg til. For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister, bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evnen til å bygge relasjoner, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. I tillegg er det et pluss om du besitter analytiske eller kreative evner, er  løsningsorientert, nysgjerrig og gira på å utgjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine. For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte er vi avhengig av å ansette mennesker med ulik bakgrunn og perspektiver. Vi har stor tro på at ulikhet og samhandling skaper magi, og vi har det ekstra gøy på jobb når vi utvikler oss  sammen med mennesker som utfordrer vårt eget syn på ting. Derfor har vi behov for å ansette et mangfold av mennesker med ulik kulturell- og faglig bakgrunn. Lurer du på om PwC er stedet for deg? Ta en kaffeprat med oss så finner vi ut av det.  

Hvilke tjenesteområder kan du søke?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og som nyutdannet har du mulighet til å søke deg til; Revisjon, Consulting, Accounting, Deals og Risk. Se oversikten over hvilke tjenesteområder og kontorer vi søker nyutdannede til her.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta