Internship - Kearney

Prøv hverdagen som Management Consultant - bli Intern i Kearney i 2022!

Kearney er et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, og har siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Fra vårt Oslo-kontor bistår vi ledende internasjonale selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett med våre klienter for å hjelpe dem i oppnå gode og varige resultater. 

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr et utviklende og dynamisk arbeidsmiljø, hvor du vil få ansvar fra dag én og eksponering mot senior ledere i internasjonalt næringsliv. Vi legger stor vekt på at den enkelte skal få et lærerikt opphold med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging av våre erfarne konsulenter. Å jobbe som Intern hos Kearney vil gi gode muligheter for personlig utvikling og en solid plattform for videre karriereutvikling. Vår Oslo-enhet tilbyr det beste av to verdener: et sammensveiset og vennlig miljø lokalt, samtidig som man er del av et ambisiøst globalt firma. 

 Alle våre interns blir aktivt involvert som fullverdige medlemmer på våre prosjektteam. Internrollen vil omhandle utvikling av modeller, analyser, og sammen med teamet utarbeide og kommunisere anbefalinger til våre klienter.

 Vi ser etter kandidater med:

• Sterke akademiske resultater innen teknologiske eller økonomiske fag

• Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid

• Sterke analytiske ferdigheter og evne til å jobbe strukturert

• Velutviklet evne til å kommunisere

Vi åpner for interns både på vinter- og sommerhalvåret 2022.

Deadline:

Vi kaller inn kandidater til intervju fortløpende, og oppfordrer derfor alle til å søke så tidlig som mulig. Siste frist er 12. september.

Søk på internship her.

Vi inviterer i tillegg til en virtuell "Information Night" 16. august - søk her.

Skulle det være noen spørsmål, ta kontakt med Jens Lillethun på e-post jens.lillethun@kearney.com.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta