Summer internship - If

Du kan kalle det et internship. Men i virkeligheten er det en gylden mulighet til å bygge nettverk og bli kjent med Nordens største forsikringsselskap. Som If Intern vil du være del av noe større, - vi er tryggheten som gjør drømmer til virkelighet og gir ny teknologi vinger gjennom en ustoppelig jakt på enda bedre kundeopplevelser. Det er ikke tilfeldig at vi har vunnet pris for beste kundeservice fem år på rad. Hos oss vil du møte både personlige og faglige utfordringer og bli tatt imot av en kultur som kombinerer store ambisjoner med varme. Vi legger hjertet vårt i alt vi gjør.

Om rollen
Internshipet vil gi deg en mulighet til å kjenne på hverdagen som If-ansatt. Du vil sammen med et knippe utvalgte studenter jobbe med spennende prosjekter og relevante arbeidsoppgaver. Dette er en perfekt mulighet til å briljere og til å bli kjent med selskapet, og finne ut om en liknende rolle kan passe for deg i framtiden. I If jobber vi med mange spennende fagområder og ønsker derfor ulike bakgrunner og utdanninger til våre internship-stillinger. For sommeren 2022 søker vi interns til følgende områder; Produkt og pris-enhetene (P&P) for privatforsikringer og bedriftsforsikringer og IT (Datavarehus). Les mer om de ulike områdene og kvalifikasjonene som kreves under:
 

Produkt og Pris-enhetene (P&P)
Analyse og produktutvikling er nøkkelen til suksess i skadeforsikring. Med et samfunn i stadig utvikling endres stadig forutsetningene, og det er essensielt at vi har god forståelse av kunder, markedet og konkurrenter, samt at de rette kundene får tilbud om relevante produkter til riktige priser. Innenfor P&P-enhetene tilbyr vi følgende internship:

 

Analytiker i P&P Privat
Som intern i produkt og pris for privatforsikringer bør du ha en analytisk tilnærming til problemstillinger og være nysgjerrig på hvordan matematikk og statistikk brukes i næringslivet. Du vil jobbe med for eksempel utvikling av pris eller oppsalgsmodeller, graving etter verdifull informasjon i store datavarehus, eller kunde- og prisstrategier. Du går gjerne en grad innen matematiske fag eller matematikktunge fag som kybernetikk og fysikk. For dette internshipet er det et krav med programmeringsfag, - gjerne i Python.

 

Produkt- og forretningsutvikler i Mobility/P&P Privat
Som intern i Mobility produkt og pris privat vil du jobbe teambasert med både eksterne partnere og interne beslutningstakere. Noen av de viktigste oppgavene du vil ha er utvikling, hurtig testing og prototyping av nye forsikringskonsepter, samt innhenting av data og analyser av markedet, konkurrenter og kunder. Tidligere interns har jobbet med prosjekter som konseptutvikling av grønne/bærekraftige forsikringsprodukter, bruk av IoT-løsninger i bilforsikring og utarbeidelse av markedsrapporter for det globale elbilmarkedet. Som Produktutvikler er du analytisk, kreativ, fremtidsrettet og har sterke kommunikasjonsevner. Du studerer gjerne til å bli siviløkonom eller sivilingeniør.

Analytiker/Produktutvikler i P&P Bedrift
Som intern i produkt og pris for bedriftsforsikringer vil du kunne prøve deg både som analytiker og produktutvikler. Du bør du ha en interesse av å se sammenhengen mellom bruk av statistiske modeller for å lage/forbedre prisstrategier og vår posisjon i forsikringsmarkedet. Du ønsker å se det store bildet og å forstå hvordan analytiske oppgaver påvirker konkurransekraft. Du går gjerne en grad innen statistikk/matte, økonomi eller business analyst. All erfaring med programmering og/eller strategiske beslutninger vil være en fordel, men ikke et krav.

 

Internship i IT (datavarehus)
God kvalitet og tilgang til data er viktig for at If skal kunne tilby god kundebehandling og effektiv analyse. I datavarehus vil du jobbe med utvikling, testing, vedlikehold og visualisering av data. Vi arbeider i team på tvers av Norden, og arbeidsspråk er ofte engelsk. Programmeringsspråk er SQL og Python, og vi benytter agil utviklingsmetodikk. Som intern i datavarehus må du være løsningsorientert og like nye utfordringer. Vi samarbeider tett med forretningssiden. En påbegynt utdannelse innen informatikk/datateknologi, matematikk, statistikk, fysikk er en fordel. Du vil få god opplæring via vårt Analytics Academy. Les gjerne mer om hva vi jobber med her.
 

Om teamet
Du vil ta del i et fellesprogram med andre If-interns, samtidig som du vil bli godt kjent med ledere og ansatte på din egen avdeling, - og i andre avdelinger. Vi vil alle støtte deg i jobben du skal gjøre og sørge for et relevant og morsomt internship. Vi legger blant annet opp til en felles introduksjon, sosiale samlinger og felles avslutning.

Hvem er du?
Som intern i If må du være både nysgjerrig og initiativtakende. Det er høy konkurranse om plassene og vi ønsker å ta imot en engasjert og motivert gjeng som kan bidra med sin kompetanse, men og utfordre måten vi jobber på i dag.

Du har også:
- Gode akademiske resultater innenfor relevante utdanninger
- Påbegynt 3. eller 4. år i ditt studieløp (vi vurderer også svært sterke kandidater fra 2. klasse)
- Sterke samarbeid- og kommunikasjonsferdigheter
- Gjerne relevante jobber/verv å vise til


Spørsmål om internshipet rettes til

Daniel Stenseth Thelle, Product Developer (tlf 40043334)
Cecilie Staubo Boasson, Talent Acquisition Partner, HR (tlf 98078167)
Anne Randi Syversveen, Analyst, Privat (tlf 99774986)
Lars Olav Lerdalen, Analyst, Commercial (tlf 94841515)
Svein Tryggestad, Head of reporting and analytic, IT (tlf 90649956)

Søk på internship her

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta