Summer internship - Otovo

Utvikler (2022)

Målet til Otovo er å bringe ren solenergi til alle hjem. Som europas raskest voksende solcelle-startup, er vi fast bestemt på å gjøre den drømmen til virkelighet.

Mye har skjedd siden vi startet opp i 2016. Vi er blitt Norges største aktør innen solceller for privatpersoner, og har etablert oss i land som Sverige, Frankrike, Spania, Brazil, Italia og Tyskland. I 2019 kåret Dagens Næringsliv oss til "Årets gründer".

Lyst til å hjelpe oss å fremskynde det grønne skiftet?

Teknologi er nøkkelen til å gjøre solceller "mainstream" ☀️

Hvis solceller skal bli tilgjengelig for alle må det være billigenkelt og tilgjengelig overalt. Det er her programvaren vår kommer inn:

  • Vi gjør solceller enkelt ved at alt kunden trenger å gjøre for å motta et skreddersydd tilbud er å besøke nettsiden vår og legge inn adressen sin. Ingen befaring nødvendig!
  • Vi gjør solceller billig ved å tilby en plattform der installatører må konkurrere på pris og kvalitet for å få oppdrag.
  • Vi gjør solceller tilgjengelig overalt ved å kjapt etablere plattformen vår i nye markeder.

Hva kan du forvente av en sommer hos oss?

🚀  Jobb på et reelt problem. I 2018 lagde sommerteamet et verktøy for å analysere tak og automatisk anbefale en layout for plassering av solceller. I 2019 utviklet sommerteamet en måte å oppdage tak basert på LiDAR-data. Årets sommerteam redesignet appen vår og introduserte en måte å overvåke helsen til kundenes installasjoner. Alle prosjektene har løst reelle problemer og er i bruk i dag.

🌱  Hjelp miljøet. Grønne jobber vokser ikke på trær. Arbeidet ditt vil være med på å skape en varig reduksjon i verdens CO2-utslipp.

🍊  Få en smakbit av livet i Otovo. Du vil få en forståelse av hvor vi er akkurat nå og hvor vi skal i fremtiden. Du får evaluert om bedriftskulturen og verdiene våre er riktig for deg. Og du vil selvsagt ta del i arrangementer, fester, team-lunsjer og lignende. Alt i alt vil du sitte igjen med et inntrykk av hvordan det er å jobbe for en startup som Otovo.

💾  Bruk en moderne tech stack. Storparten av koden vår er skrevet i Python/Django, React/Next.JS, PostgreSQL og graphQL.

🌈  Ta del i en hyggelig og inkluderende arbeidsplass. Vi ønsker at alle ansatte skal glede seg til å komme på jobb!

Vi ser etter folk som...

✨  Bryr seg om kodekvalitet. Evnen til å skrive ren, vedlikeholdbar og skalerbar kode er sterkt verdsatt.

🔥  Har en sterk interesse for faget. Vi har et bredt sett med problemer og trenger folk med kompetanse i alt fra maskinlæring og databaseoptimalisering, til brukeropplevelse og universal utforming.

🔋 Trives med å løse utfordrende problemer. Vi verdsetter selvstendighet og stoler på at du er i stand til å finne gode løsninger selv.

🎓  Helst går i 3. eller 4. klasse. Andre kan også søke, men det er gjerne vanskeligere å komme gjennom nåløyet.

Praktisk informasjon

Sted: Oslo

Tid: Fra slutten av juni til starten av august. Eksakte datoer følger senere

Teamstørrelse: 3-5

Søknadsfrist: 3. oktober 23:59

Kontaktperson: Morten Noddeland (epost: mortnod@otovo.com. Tlf: 91833835)

Interessert? Søk her!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta