Sommer Internship - SINTEF

Sommerforskere - Matematikk og kybernetikk 2022

SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn".  Sammen med våre oppdragsgivere utvikler vi kunnskap og løsninger som bidrar til økt, bærekraftig verdiskaping, eller som bidrar til bedre ressursutnyttelse og helt nye inntektsmuligheter.

For å virkelig lykkes med "digitalisering" av næringsliv og samfunn kreves dyp fagkunnskap innen områder som modellering, simulering, optimering og programmering. Vi bruker vår ekspertise i kombinasjon med dyp næringsforståelse og det fremste fra teknisk forskning for å øke norske næringers konkurransekraft. Vi jobber også med mange internasjonale selskaper.

I SINTEF blir du en del av landets fremste fagmiljø innen anvendt matematikk og kybernetikk og får være med å utvikle fremtidens teknologi. Sammen med norske virksomheter bidrar vi til å bygge fremtidens Norge. Du får tidlig erfaring i prosjektledelse, kundekontakt og internasjonalt samarbeid. Du vil kunne jobbe med et vidt spekter av norske og internasjonale kunder, alt fra små startups til Norges og verdens største selskaper.

Vi tilbyr spennende sommerjobber i Oslo og Trondheim for dyktige studenter (fortrinnsvis fra 3. og 4. årskurs) med interesse for matematikk, numeriske metoder, programmering, optimering, robotikk eller kunstig intelligens. Dersom du nærmer deg avslutning av studiene vil vi også på sikt kunne tilby fast ansettelse eller PhD/PostDoc-stipend tilknyttet våre prosjekter.

Arbeidsoppgavene vil bli definert i løpet av våren 2022, basert på din bakgrunn og vårt behov. Du vil bli integrert i pågående forskningsprosjekter og vil få en fadder som følger deg opp litt ekstra. For mer informasjon, kan du se på på videoen om sommerprosjektet vårt fra 2021. 

Avdelingen består i dag av 120 forskere fordelt på åtte faggrupper:

Søknad må inneholde CV, karakterutskrift og hvilken gruppe du helst vil jobbe i.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta