Sommerjobb - Brekke & Strand

I Brekke & Strand er vi eksperter på alt som har med lyd å gjøre. Som det største énfaglige selskapet innen akustikk i Norden og med over 1000 års sammenlagt yrkeserfaring jobber vi med noen av Norges og Sveriges mest spennende bygg-, industri-, energi- og samferdselsprosjekter; alt fra Vikingtidsmuseet til E18 prosjektering.

Vi leverer spisskompetanse innen akustikk, støy og vibrasjoner, og dette har vi gjort siden begynnelsen av nittitallet. Siden den gang har vi vokst til godt over hundre ansatte med en brennende interesse for hvordan akustikk, støy og vibrasjoner påvirker oss og miljøet rundt oss.
Vi ser etter deg som studerer til sivilingeniør med spesialisering innen akustikk og/eller vibrasjoner og er interessert i å jobbe hos oss sommeren 2022.

Ett viktig prinsipp hos oss er at du er velkommen akkurat som du er. Vi søker etter deg med personlig driv og stor grad av ansvarsfølelse. Du spiller på lag, er løsningsorientert og nysgjerrig.

I tillegg har du:

  • Førerkort (B)
  • Tålmodighet og godt humør
  • Evnen til å uttrykke deg profesjonelt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi kan tilby deg:

  • Et godt arbeidsmiljø (Great Place to Work ® sertifisert siden 2016)
  • En stimulerende arbeidsplass der du og ditt bidrag er høyt verdsatt
  • Et sterkt fagmiljø med fokus på erfaringsoverføring og læring

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen ovenfor og gjerne vil bidra til utviklingen av vår virksomhet, sender du din søknad til info@brekkestrand.no innen 30. november.
Navngi din e-post med «Sommerjobb som akustikkrådgiver».

Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

For NTNU studenter; vi arrangerer tapaskveld for blivende akustikere ved vårt Trondheimskontor (Sluppenveien 17B) tirsdag 23 november kl. 1700. Påmelding til anf@brekkestrand.no, tlf. 92434719.  Kanskje vi ses der.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta