Deltidsjobb - Apiir

Jobbe med sportsteknologi? Søk Apiir.

Vi er et voksende oppstartsselskap fra NTNU som lager software for bevegelsesanalyse. Dette gjør vi fordi det i dag ikke eksisterer noen gode måter å skaffe objektiv kunnskap om menneskelig motorikk på. Med bruk av maskinlæring lager vi en løsning for å gi folk objektive data om individuelle bevegelsesmønster og hvordan dette påvirker fysisk helse på en enkel og smooth måte.

Tidlig i 2022 ruller vi ut første utgave av vår programvare og i den anledning ønsker vi bygge et større tech-team, med deg på laget.

Hvem ser vi etter 👀

Deg! Vel, om du synes progging er givende og du vil være med å bygge meningsfull teknologi ønsker vi å prate med deg. Du vil få ansvar, frihet, tillit og støtte til å ta Apiir ett steg videre. Det er fint jo mer erfaring du har fra jobb/studier, men viktigst av alt er at du er motivert til å møte og lære av de utfordringer som skulle oppstå.

Om stillingen 🤔

Å være utvikler i Apiir byr på en rekke oppgaver sammen med resten av teamet. I mars skal vi lansere første versjon av vår software og du vil bli direkte involvert i dette. Mer konkret vil dette kunne innebære web- og serverutvikling, frontend, pipelines og generelt vedlikehold.

Når det er sagt vil din rolle i stillingen utformes etter hva du kan, og hva du ønsker å lære – for det viktigste for oss er at du er motivert til å sette av noen timer hver uke til å jobbe med startup.

Hva vi kan tilby? 🤲

  • Erfaring du ikke får i en ‘vanlig’ jobb.
  • Lønn og mulighet for eierandeler.
  • Kontorplass på Gløshaugen.
  • Gratis kaffe ☕️

Hva trenger vi av deg? 👋

  • CV
  • Noen ord om hva som fikk deg interessert i Apiir.

Ovennevnte sender du på mail til einar@apiir.tech. Søknader behandles fortløpende og vi lukker i utgangspunktet søknadsrunden 15.januar. For spørsmål om stillingen er det bare å kontakte meg (Einar) på mailen over, evt. ringe 97494645.

Håper å høre fra deg!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta