Studentassistent - Matematikkløypa

Studentassistenter under Matematikkløypa 2022

Matematikkløypa er et tilbud til elever på 8. trinn i Trøndelag, der de kan komme en dag til NTNU for å oppleve matematikkens verden gjennom ei løype med forskjellige oppgaver.

Elevene får et mysterium de skal løse, og må jobbe seg gjennom ulike matematikk- oppgaver for å samle spor. Oppgavene er fordelt på flere poster på Realfagbygget. Arbeidsoppgaven til studentassistentene går ut på å veilede og undervise ei elevgruppe på 6–7 elever gjennom denne løypa.

Matematikkløypa arrangeres mandag 21. mars samt alle hverdager 24. mars–6. april. Arbeidstid er 09:30 til 13:30 hver dag, unntatt 6. april, da er vi ferdige kl. 14. Studentassistentene deltar alle dagene.

I tillegg arrangeres opplæring fredag 18. mars kl. 09:30–13:30. Der vil vi gjennomgå alle oppgavene og postene i løypa.

Til info: 1-metersregelen gjelder ikke i arbeid med barn og unge, vi legger derfor ikke opp til avstand mellom student og elever. Det kommer totalt ca. 72 elever til campus hver dag.

Stillingen er lønnet i lønnstrinn 22. Studentassistenter som har fullført tre års studier, tilsvarende bachelorgrad, eller «Læringsassistent-kurset» (LAOS) blir lønnet i l.tr. 24. Alle studentassistenter blir lønnet for 50 timer, med forbehold om oppmøte.

For mer informasjon om Matematikkløypa, se hjemmesida:

www.ntnu.no/skolelab/matematikkloypa

Søknaden skal være kortfattet og inneholde navn, studieretning og årstrinn, telefonnr., din motivasjon for å søke på denne stillingen og ev. relevant erfaring. Søknad sendes til Ingeborg Berg: ingeborg.berg@ntnu.no

NB! Dersom du ikke har mulighet til å delta alle dagene må dette spesifiseres i søknaden.

Søknadsfrist: 28. februar 2022

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta