Consulting

PwC søker nyutdannede til Consulting med oppstart høst 2023

Ønsker du å starte karrieren som konsulent innenfor et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra med å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innen ulike bransjer? Vi søker nå nyutdannede til:

Oslo, Vestfold, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Førde, Ålesund, Trondheim og Tromsø.

Vår ambisjon er å være et inkluderende fellesskap av problemløsere, som skal bidra til at kundene våre vinner tillit og skaper verdier som varer. Alt begynner med menneskene og derfor trenger vi deg.

Hvorfor  PwC?
Som Associate i Consulting får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige kollegaer som har kompetanse innen et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Arbeidshverdagen din vil blant annet bestå av å hjelpe kundene våre med å ruste seg for fremtiden gjennom prosesser som digital transformasjon, utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

Vi er et tverrfaglig fellesskap av problemløsere som jobber sammen for å løse kundenes utfordringer. Som nyutdannet i PwC får du mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi mener at mennesker må utvikles for å trives, og du vil derfor raskt bli koblet på en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Gjennom dette vil du få innsikt og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer. Det første året i PwC byr på en spennende og bratt læringskurve hvor du vil få prøve og feile med støtte fra din personlige career coach, leder og resten av PwC nettverket.

Sist men ikke minst; som ansatt hos oss får du være med på å bygge tillit i samfunnet, en nødvendighet for å kunne løse problemer og skape verdi. Dette er et meningsfullt og viktig arbeid som strekker seg langt over oss selv og våre kunder.

Er du den vi ser etter?
Du er faglig nysgjerrig og interessert i å utvikle deg innen en eller flere av disse områdene: teknologi og digitalisering, strategi og organisasjonsutvikling, virksomhetsstyring, prosessforbedring, forretningsutvikling og innovasjon. Dette på tvers av et bredt spekter av industrier og tjenesteområder i offentlig- og privat sektor.

For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister, bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evne til å bygge relasjoner, forretningsforståelse, og kunne sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. I tillegg er det et pluss om du besitter analytiske eller kreative evner, er løsningsorientert, nysgjerrig og gira på å utgjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine.

Hva kan vi tilby deg?

  • Associate Academy. Dette er vårt opplæringsprogram for alle nyansatte Associates. Som nyutdannet vil du bli invitert på en ukes samling kort tid etter oppstart. Associate Academy er en engasjerende utviklingsarena hvor alle deltakere inspireres til faglig og personlig utvikling før de tar fatt på karrieren i PwC
  • Engasjerende, sosialt miljø. PwC ansetter hundrevis av nyutdannede hvert år, og det finnes mange arenaer for å få seg venner på jobb. Vi har blant annet et eget bedriftsidrettslag innen alt fra golf, løping, toppturer, padel og mye mer
  • Career Coach. Vi jobber for å skape en utviklingsarena hvor du kan utvikle deg både faglig og personlig. Blant annet blir du tildelt en egen, personlig karriereveileder. Videre er PwC et bredt kompetansehus hvor vi jobber side om side med fagspesialsiter fra ulike fagfelt hver dag
  • PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser (lønn, forsikringer o.l.)


The Associates - fra kollokvier til kundemøter
Lurer du på hvordan overgangen fra student til arbeidslivet kan se ut og om PwC er noe for deg? Sjekk ut vår serie “The Associates - fra kollokvier til kundemøter”. Her følger vi syv nyansatte gjennom deres første år i PwC hvor de åpent deler sine erfaringer, både oppturer og nedturer. Strøm episodene her.

Praktisk informasjon

Merk at du kun kan fylle ut søknadsskjemaet en gang. Det vil si at andre kontor og tjenesteområde som du ønsker å søke deg til, fylles ut i det samme søknadsskjemaet. Hvis du ønsker å endre på søknaden din kan du gjøre det via søknadsskjemaet. Klikk inn på stillingsannonsen du søkte via og trykk søk, da får du tilgang til søknadsskjemaet du fylte ut.

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF i søknadsskjemaet. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Du bes også om å besvare spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon for å søke PwC og valgte tjenesteområde, samt erfaring fra verv/frivillig arbeid eller andre kompetanser eller interesser du anser som relevant for din søknad.

Søknadsfrist er 14.august, men vi oppfordrer til å ta tester og fullføre søknaden så raskt som mulig da vi gjennomgår søkere fortløpende og ved noen lokasjoner kan ta inn kandidater før søknadsfristen har utløpt. Første del av søknadsvurderingen består av tre ulike tester som skal besvares innen mandag 15. august klokken 09:00. Link til testene får du tilsendt i en separat mail etter at du har mottatt bekreftelse på innsendt søknad. Du skal kun gjennomføre testene en gang. Har du tidligere søkt og gjennomført våre tester for nyutdannede skal du gjenbruke testresultatet. Det gjør du ved å klikke inn på testlinken du får tilsendt i en separat mail etter innsendt søknad og velger “gjenbruk testresultat” i søknadsskjemaet. Vi behandler kun søknader hvor alle de 3 tester er fullført.

Dersom du ikke mottar mail med informasjon om testene innen et døgn er det derfor veldig viktig at du tar kontakt med oss, skriv til no_rekruttering@pwc.com så snart som mulig. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Oppstart er i slutten av august/start september 2023, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere, husk å opplyse oss om dette i søknaden din om det gjelder deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.
**I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.
***Merk at vårt behov endrer seg, finner du ikke ønsket kontor i søknadsskjemaet betyr det at alle stillinger er besatt. Det betyr at det dessverre ikke er mulig å søke til dette kontoret i denne søknadsrunden. 

Kontaktpersoner:

Siw Aasarmoen

 

 

siw.aasarmoen@pwc.com

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta