Risiko, styring og regulering

PwC søker nyutdannede til å jobbe med risiko, styring & regulering med oppstart høst 2023

Ønsker du å starte karrieren din med å hjelpe ledere og styrer med å forstå og håndtere risikoer i en stadig mer uoversiktlig verden? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter fra ulike fagfelt, herunder virksomhetsstyring, finansregulatorisk, granskning, cybersikkerhet, personvern, bærekraft, internasjonal bistand, børsnoteringer, teknologi, økonomistyring og ERP? Hvis ja, så må du søke her!

Vår ambisjon er å være et inkluderende fellesskap av problemløsere som skal bidra til at kundene våre vinner tillit og skaper verdier som varer. Alt begynner med menneskene, og derfor trenger vi deg.

Hvorfor skal du søke?
Er du interessert i temaer som bærekraft, risikostyring, internkontroll, internasjonal utvikling/bistand, personvern, teknologi, cyber eller likestilling og mangfold? Velg tjenesteområde Risk & regulation i søknadsskjemaet og oppgi hvilke temaer du interesserer deg for i feltet hvor vi spør om din motivasjon for valgt tjenesteområde og kontor.

Som Associate vil store deler arbeidshverdagen din bestå av å hjelpe våre kunder med å forstå risiko, evaluere og vurdere modenhet, samt etablere gode kontroll- og styringssystemer. Du vil jobbe i team med spesialister fra våre ulike kompetanseområder.

Vi jobber med en rekke store og mellomstore virksomheter i offentlig og privat sektor. Vi bidrar ifm børsintroduksjoner, kvalitetssikrer prosjekter, evaluerer styrer, gransker hendelser, effektiviserer økonomifunksjoner, bidrar til forbedret styring og kontroll mv. Vi har også svært sterke miljø innen bærekraft, cyber, personvern, finansregulatorisk, internasjonal bistand mv. Er du nysgjerrig på hva som ligger bak gode digitale opplevelser og lurer på hvordan teknologi som kryptografi, kunstig intelligens og programmatisk verifikasjon kan brukes for å løse våre tids tillits-utfordringer, så vil vårt tech miljø være riktig for deg. 

Som nyutdannet i PwC får du mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi har et stimulerende og utviklende tverrfaglig kompetansemiljø, hvor økonomer, designere, ingeniører, teknologer og samfunnsvitere jobber sammen for å løse fremtidens utfordringer. Vi tror at mennesker må utvikles for å trives og du vil derfor raskt bli koblet på en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Det første året i PwC byr på en spennende og bratt læringskurve hvor du vil få prøve og feile med støtte fra din personlige career coach, leder og resten av PwC nettverket.

Sist, men ikke minst; PwC er avhengig av tillit hos våre kunder for at vi sammen skal kunne løse problemer og skape verdi. Som ansatt hos oss får du være med på å bygge tillit i samfunnet - et meningsfullt og viktig arbeid som strekker seg lang over oss selv og våre kunder.

Hvor kan du søke?
Du kan jobbe i Risk & regulation i Oslo. Vi er også i gang med å bygge opp Risk & regulation i Stavanger. For deg som er nyutdannet byr dette på mange spennende utfordringer, og er en unik mulighet til å være med å bygge opp miljøet.

Ved vårt kontor i Oslo jobber vi på tvers av tjenesteområdene Risk, Granskning og Legal. Som nyutdannet vil du gå inn i vårt graduate program; WAVE. Programmet gir deg mulighet til å rotere mellom de ulike områdene det første året ditt i PwC, før du bestemmer deg hvor du ønsker å utvikle deg videre. WAVE er også en veldig sosial ordning med mange muligheter til å ha det gøy sammen med og lære av de andre på ditt “kull”, i tillegg er det satt opp jevnlige samlinger (frokostmøter og heldagssamlinger) hvor dere får strukturert kompetanseutvikling. Alle som kommer inn i WAVE vil også få en egen fadder og career coach som har den viktige oppgaven med å gi deg en god start. WAVE gir deg god innsikt i våre fagomåder og mulighet for å bli kjent med mange kollegaer før du etter et år får en “ny graduation” hvor du også velger ønsket tjenesteområde.

Er du den vi ser etter?
Du er faglig nysgjerrig og interessert i å utvikle deg innen et bredt spekter av kompetanseområder.

For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister, bør du være løsningsorientert, nysgjerrig og ønske å gjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine. I tillegg bør du ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, evnen til å bygge relasjoner og god forretningsforståelse.

For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte er vi avhengig av å ansette mennesker med ulik bakgrunn og perspektiver. Vi har stor tro på at ulikhet og samhandling skaper magi, og vi har det ekstra gøy på jobb når vi utvikler oss sammen med mennesker som utfordrer vårt eget syn på ting. Derfor har vi behov for å ansette et mangfold av mennesker med ulik kulturell- og faglig bakgrunn.

Hva kan vi tilby deg?

  • Wave-ordningen. Dette er en ordning som innebærer strukturert opplæring, mulighet for å rotere mellom tjenesteområder og mye gøy og morro.
  • Associate Academy. Dette er vårt opplæringsprogram for alle nyansatte Associates til PwC. Som nyutdannet vil du bli invitert på en ukes samling kort tid etter oppstart. Associate Academy er en engasjerende utviklingsarena hvor alle deltakere inspireres til faglig og personlig utvikling før de tar fatt på karrieren i PwC.
  • Engasjerende, sosialt miljø. PwC ansetter hundrevis av nyutdannede hvert år, og det finnes mange arenaer for å få seg venner på jobb. Vi har blant annet et eget bedriftsidrettlag innen alt fra golf, løping, toppturer, padel og mye mer.
  • Career Coach. Vi jobber for at å skape en utviklingsarena hvor du kan utvikle deg både faglig og personlig. Blant annet blir du tildelt en egen, personlig karriereveileder. Videre er PwC et bredt kompetansehus hvor man jobber side om side med fagspesialsiter fra ulike fagfelt hver dag.
  • PwC tilbyr konkurransedyktige betingelser (lønn, forsikringer o.l.).

The Associates - fra kollokvier til kundemøter
Lurer du på hvordan overgangen fra student til arbeidslivet kan se ut, og om PwC er noe for deg? Sjekk ut vår serie “The Associates - fra kollokvier til kundemøter”. Her følger vi syv nyansatte gjennom deres første år i PwC hvor de åpent deler sine erfaringer, både oppturer og nedturer. Strøm episodene her.

Praktisk informasjon

Merk at du kun kan fylle ut søknadsskjemaet en gang. Det vil si at andre kontor og tjenesteområde som du ønsker å søke deg til, fylles ut i det samme søknadsskjemaet. Hvis du ønsker å endre på søknaden din kan du gjøre det via søknadsskjemaet. Klikk inn på stillingsannonsen du søkte via og trykk søk, da får du tilgang til søknadsskjemaet du fylte ut.

Last opp CV og alle relevante vitnemål og karakterutskrifter (inkl. utveksling) i PDF i søknadsskjemaet. Dersom du har studert i utlandet, ber vi om at du legger ved forklaring på karakterskala. Du bes også om å besvare spørsmål i søknadsskjemaet knyttet til din motivasjon for å søke PwC og valgte tjenesteområde, samt erfaring fra verv/frivillig arbeid eller andre kompetanser eller interesser du anser som relevant for din søknad.

Søknadsfrist er 14.august, men vi oppfordrer til å ta tester og fullføre søknaden så raskt som mulig da vi gjennomgår søkere fortløpende og ved noen lokasjoner kan ta inn kandidater før søknadsfristen har utløpt. Første del av søknadsvurderingen består av tre ulike tester som skal besvares innen mandag 15. august klokken 09:00. Link til testene får du tilsendt i en separat mail etter at du har mottatt bekreftelse på innsendt søknad. Du skal kun gjennomføre testene en gang. Har du tidligere søkt og gjennomført våre tester for nyutdannede skal du gjenbruke testresultatet. Det gjør du ved å klikke inn på testlinken du får tilsendt i en separat mail etter innsendt søknad og velger “gjenbruk testresultat” i søknadsskjemaet. Vi behandler kun søknader hvor alle de 3 tester er fullført.

Dersom du ikke mottar mail med informasjon om testene innen et døgn er det derfor veldig viktig at du tar kontakt med oss, skriv til no_rekruttering@pwc.com så snart som mulig. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Oppstart er i slutten av august/start september 2023, men vi kan også ha muligheter for deg som avslutter studiene enten tidligere eller senere, husk å opplyse oss om dette i søknaden din om det gjelder deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.
**I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.
***Merk at vårt behov endrer seg, finner du ikke ønsket kontor i søknadsskjemaet betyr det at alle stillinger er besatt. Det betyr at det dessverre ikke er mulig å søke til dette kontoret i denne søknadsrunden. 

Kontaktpersoner:

Siw Aasarmoen

 

 

siw.aasarmoen@pwc.com

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta