Konsulent i Alv

Få en smakebit av konsulentlivet i Alv

Vil du tilbringe sommeren ute hos en av våre kunder, teste deg selv på en måte du tidligere ikke har gjort, i omgivelser med svært dyktige veiledere? Bruke sommeren på å få hands-on erfaring, mange inntrykk og bli inspirert til å kicke ass på det siste året av studiet?

 

Få en smakebit av konsulentlivet i Alv

Vårt internship i sommer 2023 handler ikke bare om et enkelt prosjekt. Det handler om hvordan vi både bygger prosjekter og hverandre, og hvordan vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap

 

Vi ønsker ikke å røpe for mange detaljer av sommeropplegget, men vi kan si at vi ønsker å høre fra deg som studerer systemutvikling (.Net, Java, frontend), statistikk, maskinlæring/kunstig intelligens, kybernetikk eller andre IKT rettede fag. Vi ønsker tredje og fjerde års studenter som ønsker et internship med det lille ekstra, som er interessert i en utfordring, lære mye og å få en smak av konsulentlivet i Alv.  

 

Som sommerstudent hos oss får du egen adgangsnøkkel til våre helt nye kontorer fra dagen du starter og gjennom hele sommeren. Du er hjertelig velkommen til å delta på alle våre arrangementer, du kan bruke kontorene for å lese, og du kan dra nytte av mye av kompetansen vi har i Alv. Du får ditt eget Alv-kort, og du får tilgang til vår interne Slack-kanal. 

 

Et reelt kundeprosjekt

Interhip handler ikke bare om fine kontorer og kos. Alle våre interns går ut i reelle prosjekter, med tett oppfølgning fra veiledere hos Alv. Vi vil at du skal lykkes, og det investeres derfor mye ressurser i oppfølgning og opplæring av sommerstudentene.

 

Kun få plasser

Vil du være 1 av 4 sommerstudenter hos Alv? Send oss CV og karakterer. Dersom du har relevant erfaring, bør dette også inkluderes.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Info

Søkndafrist: 1. oktober 2022

Kontaktperson: Selina Alessandra Hjelseth, selina@alv.no

Søk her: https://airtable.com/shrZSQfF2g9KwVLLU

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta